Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medelålders kvinna söker personlig assistent på dagtid

Primacura AB · Borås · Ansök senast 12 juni

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Är du huslig av dig och på jakt efter ett deltidsjobb för att dryga ut din inkomstkälla?

Just nu söker vi en timvikarie till en av våra kunder i centrala Borås. Kunden är en medelålders kvinna som söker Dig som trivs med att vara en hjälpande hand i hennes vardag.


Arbetet innebär att vara behjälplig i det som kvinnan behöver stöd i, så som vid toalettbesök, matlagning, städ, tvätt och shopping, samt att följa med till träning och andra aktiviteter. Kvinnan har full kognitiv förmåga och ser gärna att du som söker tjänsten är en likasinnad person, som tycker om inredning, laga mat och baka.

Arbetat utgår ifrån kvinnans hem under dagtid måndag - fredag mellan kl. 08.00-12.30 och 13.30-17.00, däremellan har du en timmes rast och har möjlighet att lämna arbetsplatsen om du så önskar.

Tjänsten är i dagsläget en liten tjänst på 10% fördelat till en fast dag varannan vecka på rullande schema. Resterande tider är du timvikarie vid behov. Tjänsten går därför att kombinera med andra uppdrag och är perfekt för dig som är flexibel och söker en tjänst för att dryga ut din inkomstkälla.


Som person är du ansvarsfull, initiativtagande, empatisk och ärlig. Du har en humanistisk människosyn som innebär att alla människor har lika värde och att varje individ anses vara en unik person med individuella behov. Det är viktigt att du inte är päls-allergiker då katt finns i hemmet.

Du ska kunna arbeta självständigt men även kunna ta direktiv av vad kunden vill få hjälp med. Resterande kollegor träffar du regelbundet genom arbetsplatsmöten ca. en gång per månad.

Utifrån kundens önskemål ser vi helst att du som söker tjänsten är kvinna.

För oss är det viktigt att du, likväl som kunden känner dig trygg när du påbörjar din anställning. Vi erbjuder därför bredvidgång med ordinarie personal till dess att du känner dig redo.


Skicka ditt CV och personliga brev till lonnberg@primacura.se - Märk din ansökan med "Medelålders kvinna Borås".

Behovet är omgående och intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökan redan idag.

Om oss

Primacura är ett etablerat assistansföretag som varit med sedan 2007 med huvudkontor på Druveforsvägen 32 i Borås, samt ett kontor i Kinna. Vi driver även daglig verksamhet, Primacura Media och Prima Hunddagis, båda lokaliserade ett stenkast från huvudkontoret i Borås.

Vi är ett familjärt företag som värdesätter allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vi drivs av ambitionen att goda relationer och tillgänglighet för våra kunder och anställda ska vara marknadens bästa. Vi arbetar nära tillsammans och det ska vara enkelt att nå oss på kontoret för att få svar på eventuella frågor så snabbt som möjligt. Vi har bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar din anställning.

Välkommen till vårt team!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Primacura AB

Placering

Borås

Kontaktperson

Primacura AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons