Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare till vår Reception

Papyrus · Mölndal · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Engagerad medarbetare till vår reception

Vi söker nu vår nya stjärna till vårt kontor i Mölndal. Gillar du service, administration är det kanske dig vi söker!

Vad innebär rollen?

I rollen som kontorsansvarig/receptionist kommer du vara spindeln i nätet avseende vårt kontor i Mölndal. Vi är cirka 150 medarbetare som sitter här och du kommer att serva flera bolag som huserar i lokalerna. Du ansvarar för kontorsservice med varierande arbetsuppgifter, samtidigt som du är vårt ansikte utåt. Du tar emot besökare i receptionen på ett vänligt och professionellt sätt mellan 08.00-16.30. Vidare hanterar du felanmälan, har kontakt med städbolag och fastighetsägare samt är behjälplig vid större möten på kontoret. Du hanterar även administrativa uppgifter såsom posthantering samt inköp och bokningar. I din roll ingår att hålla receptionen och närliggande ytor samt sammanträdesrum rena och snygga. Beroende av din erfarenhet kan andra uppgifter tillkomma. Du rapporterar till HR Manager för Papyrus.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som brinner för service och dessutom är ordningsam och noggrann i din natur. Du har sannolikt erfarenhet av en liknande roll och ser vad som behöver göras, hittar lösningar på problem och tar egna initiativ samt beslut. En kombination av prestigelöshet, lösningsorientering och integritet är också önskvärt. Då rollen innebär flera ansvarsområden är det viktigt att du kan hantera flera uppgifter parallellt och strukturerat. Du är trygg i såväl svenska som engelska i tal och skrift då vi har engelska som koncernspråk.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering i Mölndal.

Ansökningsprocessen

För att säkerställa en objektiv och icke diskriminerande rekrytering använder vi oss av tester i vår urvalsprocess. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Papyrus ingår i OptiGroup som är en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder kundanpassade och hållbara försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom facility management, hotell & restaurang, hälso- & sjukvård, tillverkande industrier och den grafiska sektorn med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,0 miljard EUR under 2019 och 1 600 anställda, ger support till över 90 000 kunder i 17 europeiska länder. www.optigroup.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Papyrus

Placering

Mölndal

Kontaktperson

The We Select Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons