Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare till representationsvåning

Medarbetare till representationsvåning

Carnegie Investment Bank · Stockholm · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Carnegie är sedan nästan ett sekel en av Nordens främsta finansiella rådgivare och förvaltare. Våra olika verksamheter tillhör, var för sig, marknadsledarna inom respektive område och tillsammans bygger enheterna en värdeskapande affärsdynamik för våra kunder.

På Carnegie arbetar experter inom kapitalanskaffning, analys och aktiemäkleri, samt specialister inom förmögenhetsrådgivning och förvaltning, för att vägleda våra kunder till bättre affärer. Carnegie har i Sverige ca 400 medarbetare. Du hittar mer information på: www.carnegie.se

På Carnegies konferens- och receptionsavdelning hålls företagets externa möten samt konferenser i olika former och storlekar. En vanlig månad sköter verksamheten om ca 1200 bokningar. Verksamheten är belägen på högsta våningen på Regeringsgatan 56 i ljusa nyrenoverade lokaler med utsikt över Stockholms tak.

Vi söker nu efter dig som har ett gott handlag för service och servering och som skulle tycka att det vore utvecklande och stimulerande med en bred serviceinriktad roll där man kombinerar arbetsinnehållet med allt från att vara receptionist, konferensvärd till servitör.

Teamet ansvarar för 20 mötesrum samt en hörsal där det förutom möten även hålls event, seminarier och middagar. Vi jobbar i bokningssystemet Lega Online för att administrera och hantera våra bokningar, samt hålla koll på vad som behöver göras för stunden. Tempot är periodvis högt och du behöver kunna prioritera och vara kommunikativ i ditt arbetssätt. Arbetet är rörligt/fysiskt och över en dag kommer du troligtvis att gå ett par tusen steg.

I rollen kommer du bl.a. att:
  • Bemöta kunder via telefon/mail/reception
  • Hantera bokningar gällande möten, seminarier, middagar etc.
  • Hantera samt servera frukost, lunch och middagsbeställningar
  • Förbereda möten och event
  • Säkerställa att våra möteslokaler och allmänna ytor alltid är representativa
  • Arbeta på varierade arbetstider, kvällar ingår i tjänsten
Din profil
Vi söker dig som arbetat något eller några år i liknande tjänst. Du hanterar alla moment inom servering och har en bred erfarenhet inom de olika delarna. Vi söker dig som är engagerad och har god förmåga att utveckla och upprätthålla goda relationer med kunder och kollegor. Du tar gärna egna initiativ och hjälper till där det behövs. Du är prestigelös och strukturerad med en stark ansvarskänsla och tar dig an problem med en positiv inställning. Du har hög servicekänsla och öga för detaljer. Du läser av din omgivning och kan läsa av situationer och anpassa ditt arbetssätt därefter. Du har lätt för att lära dig bokningssystem och teknik. Du har inga problem att i samband med mötesgenomföranden finnas behjälplig för att avhjälpa tekniska problem vid behov. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du
  • har genomgått receptionistsutbildning, restaurangskola eller motsvarande
  • har minst två års serveringsvana
  • har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet från hotell- konferens eller restaurangbranschen
  • har minst ett års erfarenhet från arbete i bokningssystem som HotSoft, Spectra eller Lega Online
Carnegie erbjuder
Carnegie erbjuder våra anställda ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk arbetsmiljö där hög kvalitet prioriteras. Det är vår övertygelse att laganda, samarbete och mångfald skapar bättre resultat än summan av enskilda insatser. Hälsa är viktigt, och Carnegie tillhandahåller därmed ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att gå med i den egna idrottsföreningen inom bolaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag är 19/2 men urval sker löpande. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

Vid frågor om tjänsten kontakta Receptionschef Ina Kruus, 0734179090 eller ina.kruus@carnegie.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carnegie Investment Bank

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons