Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare till Ramirent i Skellefteå

Ramirent AB · Skellefteå · Ansök senast 25 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du kundorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett brett arbetsfält, då har du träffat helt rätt! Ramirents kundcenter i Skellefteå söker nu en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll.

I arbetsuppgifterna ingår att
  • ta emot maskiner och material som kommer i retur från våra kunder
  • genomföra mottagningsbesiktningar och dokumentera eventuellt uppkomna skador
  • vid behov utföra även enklare service/reparationer på kundcentrets maskinpark
  • samla ihop och lasta de maskiner som ska levereras till kund
  • ge kunder teknisk kundsupport
  • agera problemlösare och hjälpa kunderna till bästa maskinval.
Bakgrund
Din maskinkännedom och byggkunskap är god. Erfarenhet från försäljning inom byggbranschen är meriterande; B-körkort och grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Då vi har internationella kunder behöver du också kunna tala engelska. BE-körkort och truckkort är önskvärt men inget krav för denna tjänst.

Personliga egenskaper
Du är utåtriktad, håller en hög servicenivå och sätter alltid kunden främst. Du levererar med hög kvalitet, arbetar proaktivt och tidseffektivt. Säkerhet är A och O på Ramirent, därför är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant och strukturerat. För att lyckas och trivas i rollen måste du kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som prestigelöshet är en viktig egenskap; på Ramirent arbetar vi tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs.

Vi erbjuder
Ramirents starka position på marknaden bottnar i våra värderingar: Smooth Service with a Smile. Det innebär kortfattat att vi ger alla kunder, stora som små, bästa tänkbara service med lika delar vänlighet och engagemang. För att kunna göra det har vi samma attityd kollegor emellan, vilket gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Villkor
Start: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort: Skellefteå
Arbetstider: Dagtid 07.00–16.00
Omfattning: Heltid

Ansökan
Vill du vara en del av vårt team? Vi ser emot att läsa din ansökan! Skicka den gärna så snart som möjligt; ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2020-11-15. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Stefan Lundh, telefon 0910 40 09 30.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ramirent AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Stefan Lundh

0910 40 09 30

Dela jobbannonsen

Anmäl annons