Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare till Öströö fårfarm

ÖSTRÖÖ FÅRFARM AKTIEBOLAG · Varberg

·

Ansök senast 24 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Säsongsjobb på Öströö fårfarm


Inför säsongen söker vi nya medarbetare.


Om oss:

Öströö Fårfarm bedriver lammproduktion och har idag en fårbesättning som består av ca 550 tackor av rasen gotlandsfår. Vi har en årsproduktion på ca 950 lamm Vi har också sedan 1996 ca 12 amkor av rasen highland cattle.

Hela gården drivs ekologiskt (EU-certifierade).

Vi brukar 150 hektar åker och betesmark, mestadels vall och grönfoder. Gården och produktionen är ekologiskt certifierad. Vi har också hela kedjan med eget gårdsslakteri, styckning, chark, gårdsbutik, café, restaurang för grupper m.mInför säsongen söker vi på Öströö fårfarm nya medarbetare.
Vi söker dig som har intresse av mat och service

Jobbet innefattar allt från enklare matlagning, bakning, tillverkning av delikatesser, servering, försäljning, kötthantering, ta hand om gäster m.m.


Du ska tycka om att jobba i grupp och tillsammans med våra medarbetare planera ditt arbete. Du bör ha förståelse av vikten av hygien vid livsmedelshantering


Du ska vara kreativ och kunna ha många bollar i luften. Stresstålig. Du ska gilla variation i arbetet och vara mångsidig. Du ska kunna jobba självständigt men också gilla att jobba i grupp.Under våren är arbetet främst förlagt till helgerna - dagtid.

Deltid med möjlighet till heltidsarbete från mitten av juni till mitten av augusti.

Arbetstiderna är varierande med både vardagar och helger, inte mycket kvällar.


För själva jobbet krävs inget körkort men då allmänna kommunikationer saknas behöver du ha körkort och tillgång till bil.


Välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ÖSTRÖÖ FÅRFARM AKTIEBOLAG

Placering

Varberg

Kontaktperson

Öströö Fårfarm AB

Ansök via mejl