Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare till LSS-boende

STIFTELSEN VIKTORIAGÅRDEN · Nyköping · Ansök senast 20 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en heltidstjänst


Egen bil krävs för att ta sig till arbetet då Viktoriagården är lantligt beläget.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som engagerat vill arbeta för och med de boende inom våra gruppbostäder. Tjänstgöring dag, kväll, natt och eventuellt helg. Här får du chansen att i möten med andra utvecklas i ett ömsesidigt lärande, i kunskap och som människa. Hos oss skapar du en meningsfull tillvaro för våra boende, ger service och stöd med bland annat personlig omvårdnad och stöd vid måltider.


Viktoriagården erbjuder boende och daglig verksamhet med socialterapeutisk inriktning i Aspa för vuxna personer med funktionshinder enligt LSS. Vi är en ideell stiftelse som bedriver socialterapeutisk LSS verksamhet för vuxna i Aspa beläget utefter Väg 223 (mellan Nyköping och Gnesta).


Hos oss skapar du en meningsfull tillvaro för våra boende, ger service och stöd med bland annat personlig omvårdnad och stöd vid måltider. Vi söker dig som engagerat vill arbeta för och med de boende inom våra gruppbostäder. Som vårdare är du viktig för boende och arbetstagare i det dagliga livets alla situationer.


Kvalifikationer

Vård- och omsorgsutbildning eller likvärdig, erfarenhet av alternativ kompletterande kommunikation, behärska svenska i tal och skrift, datavana och B-körkort fordras (manuell växellåda). Minimiålder 20 år.


Du ska ha en positiv människosyn, vara lyhörd, empatisk, kunna samarbeta och ta ansvar.

Arbetsuppgifterna består av att ge stöd och hjälp vid personlig omvårdnad och vid alla i ett hem förekommande sysslor. Delta i sociala aktiviteter med de boende. I arbetsuppgifterna ingår skriftlig dokumentation dagligen.


Vi ser fram emot din ansökan!

#jobbjustnu


Lön:

Månadslön + ob


Adress:

Spelvik Grindstugan 2

61191 Nyköping

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STIFTELSEN VIKTORIAGÅRDEN

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Stift Viktoriagården

Dela jobbannonsen

Anmäl annons