Medarbetare till Daglig Verksamhet med media och kulturintresse

Socialförvaltningen · Nässjö

·

Ansök senast 5 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Att arbeta på mediacenter innebär att handleda arbetstagare med olika typer av funktionsnedsättningar i olika arbetsuppgifter och arbetsmoment. Arbetstagarna arbetar stora delar av dagen vid datorn. Vi arbetar bland annat med office-paketet, gör tidning, bild-filmredigering, musikinspelning, grundläggande dataspelsutveckling. Vi utför även beställningsarbeten inom kopiering, utskrift, och fotografering. Dessutom arbetar vi med konst, teater och musik. På Mediacenter arbetar du med ytterligare en medarbetare. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.

Kvalifikationer
Vi söker dig med vårdutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du ska ha erfarenhet att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Du behöver ha gedigen datakunskap, vana vid att använda mjukvara, allroundkunskap inom mediarelaterade områden samt förmåga att omsätta detta i praktiken. Är du dessutom intresserad av musik, teater och konst och kan spela instrument är det meriterande. Som person är du strukturerad, ansvarsfull, flexibel, kreativ och har en personlig mognad.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Socialförvaltningen

Placering

Nässjö