Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare sökes till smågrisprodukton

Medarbetare sökes till smågrisprodukton

Kragsta Drifts AB · Norrtälje · Ansök senast 16 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi bedriver lantbruk med ca 15 medarbetare i Roslagen utanför Norrtälje med växtodling, integrerad grisuppfödning samt uthyrning av fastigheter.

Smågrisproduktionen består av 462 suggor i 11 grupper med grisning varannan vecka. Personalutrymmen och stallar är nybyggda och påkostade med fokus på effektivitet och arbetsmiljö, med ny teknik och hög digitalisering.

Vi söker nu dig med stort djurintresse som vill bli medlem i vårt team om 5-6 medarbetare inom grisproduktionen. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av daglig skötsel av företagets grisar i alla ålderskategorier. Samt utföra seminering, behandling av sjuka djur, journalföring och kastrering. Du har god förmåga att jobba självständigt men även i grupp när det behövs och är inte främmande för nytänkande. Med ett gott ordningssinne och högt ansvarskännande ger vi dig möjlighet att utvecklas.

Relevant utbildning samt tidigare erfarenheter inom framförallt smågrisproduktion är meriterande. Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är 100 % och fördelad över veckans alla dagar.

Vi går löpande igenom alla ansökningar så vänta inte för länge.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kragsta Drifts AB

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Kragsta Drifts AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons