Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare med ledarpotential (30.75h/v), IKEA Sundsvall

Medarbetare med ledarpotential (30.75h/v), IKEA Sundsvall

IKEA Sundsvall · Sundsvall · Ansök senast 13 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en person med ledaregenskaper som ännu inte hittat möjligheten att utveckla din fulla potential? På IKEA har du chansen. Vi söker en ny medarbetare att ge förutsättningarna att utvecklas som ledare tillsammans med oss. I den här tjänsten är du medarbetare på vår funktion men har dagsansvar för driften ca 2 arbetspass i veckan. Vi kallar rollen för driftledare och funktionen för Customer Experience. Låt oss berätta vad det innebär!

Om du har besökt IKEA så har du träffat oss på Customer Experience. Vi kan ha erbjudit dig en gul kasse i entrén. Tagit hand om dig eller ditt barn i vårt lekland Småland. Hjälpt dig att betala dina varor i kassan eller lämnat ut beställningen du lagt online. Om du behövt returnera en vara så är det vi som såg till att du kunde göra det utan problem. Vi möter kunderna genom hela deras besök!

När du är driftledare har du dagsansvar och ser till att dina kollegor har rätt förutsättningar ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Det lyckas du med genom att hjälpa till när och där det behövs. Det kan handla om allt ifrån coaching och stöd i kundärenden till teknisk support och korrigeringar. Som driftledare har du dessutom ansvar för den dagliga bemanningen och kommer att få lära dig allt vad det innebär!

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM

För att trivas i den här rollen behöver du trivas med att ge och ta ansvar. Du har inställningen att utmaningar och problem öppnar möjligheter att testa nya vägar. Utan att hindras av rädslan för att det kan bli fel. Om du är motiverad så kan vi lova dig ett varierande arbete där du kan utveckla dig själv och dina ledaregenskaper. Och genom det även inspirera och utveckla andra.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från retail eller annat arbete där du träffat mycket kunder. Om du har erfarenhet från en ansvarsroll i någon form blir vi extra intresserade. Det kan vara som lagkapten, tränare eller ansvarig för ett specifikt arbetsområde på ditt jobb.

Det viktigaste är inte vad som står på ditt CV. Det viktigaste är vem du är som person och att du har viljan att utvecklas tillsammans med oss. Resten kan du lära dig. Vi ger dig verktygen att göra det. Vår ambition är att du i framtiden kan axla en roll som gruppchef på varuhuset.

ANSÖK NU!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30,75 timmar i veckan. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt handels kollektivavtal. Arbetspassen är förlagda dag- och kvällstid samt var tredje helg.

Ansök genom rekryteringssystemet genom att bifoga dina ansökningshandlingar och svara på ett antal frågor som är viktiga för oss i urvalet. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du få möjligheten att genomföra en videopresentation. Det är ett verktyg vi använder oss av för att ge fler kandidater möjligheten att presentera sig för oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta rekryterande chef Lina Vestin, lina.vestin@ingka.ikea.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen? Välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Emma Helmin, emma.helmin@ingka.ikea.com

Vi ser fram emot din ansökan senast 13 december!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IKEA Sundsvall

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

IKEA Svenska Försäljnings AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons