Medarbetare Canyon Bicycles

Landet Fysio AB · Håbo

·

Ansök senast 21 okt. (1 dag kvar)

Ansök via mejl

Tyska cykeltillverkaren Canyon Bicycles är ett av de största och mest innovativa cykelmärkena på marknaden. Nu söker vi en till två nya medarbetare till vårt svenska kontor med inriktning på kundsupport och verkstad.

Som medarbetare hos oss kommer du dela din tid mellan att jobba med marknadsföring och kundsupport. I supporten ger du våra kunder utmärkt hjälp via mejl, chatt och telefon guidar dem i framtida cykelköp eller hjälper dem att hitta rätt reservdelar. Du kommer även jobba med marknadsföring och annonsering där du är med och fattar strategiska beslut för att gynna vår försäljning. Du ansvarar även för våra sociala medier samtidigt som du jobbar med content & översättningar för vår hemsida. Arbetet innefattar även deltagande på större och mindre event som Cykelvasan, Vätternrundan och egna testevent.

Vi har funnits i Sverige sedan 2007 och vårt kontor & verkstad ligger i Bålsta, norr om Stockholm. Canyons cyklar säljs uteslutande från vår hemsida och vi är en av pionjärerna inom cykelbranschen när det kommer till e-handel. I Sverige är vi 5 medarbetare och vi har högt ställda mål vad gäller support till våra svenska kunder när det kommer till cykelköp och service.

Vi söker dig som med stort intresse för cyklar och kanske har du redan erfarenhet från cykelbranschen. Du har erfarenhet av att jobba med sociala medier och fatta strategiska beslut kring annonsering och sponsring. Du uttrycker dig mycket väl på engelska och svenska i både tal och skrift och har mycket god datorvana. Som person är du driven, initiativrik och entusiastisk inför både stora och små uppgifter. Du gillar att träffa och prata med människor och har lätt för att knyta nya kontakter.

Vi är en prestigelös arbetsplats med medarbetare som värderar att ha kul på jobbet där skrattet alltid är nära till hands. Vi erbjuder flexibla arbetstider för att se till att vardagen att gå ihop för våra anställda samtidigt som våra lunchträningar är heliga.

Om ovan låter intressant och du har vad vi söker efter så hör av dig till oss. Skicka CV och ett personligt brev till nhaslum@canyon.com. Tjänsten/tjänsterna är ett vikariat på mellan 80-100 % och tillsättning sker efter överenskommelse där vikariatet beräknas avslutas 2021-08-30.

Sista ansökningsdag är 21 oktober september men vi ser gärna att du söker omgående då ansökningar hanteras löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Landet Fysio AB

Placering

Håbo

Kontaktperson

Landet Fysio AB

Ansök via mejl