Medarbetare Canyon Bicycles

Canyon Bicycles · Håbo

·

Ansök senast 28 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tyska cykeltillverkaren Canyon Bicycles är ett av de största och mest innovativa cykelmärkena på marknaden. Nu söker vi en till två nya medarbetare till vårt svenska kontor med inriktning på kundsupport och verkstad.

Som medarbetare hos oss kommer du dela din tid mellan kundsupport och verkstadsarbete. I supporten ger du våra kunder utmärkt hjälp via mejl, chatt och telefon och i verkstaden kommer du serva både landsväg- & mtbcyklar. Arbetet innefattar även deltagande på större och mindre event som Cykelvasan, Vätternrundan och egna testevent.

Vi har funnits i Sverige sedan 2007 och vårt kontor & verkstad ligger i Bålsta, norr om Stockholm. Canyons cyklar säljs uteslutande från vår hemsida och vi är en av pionjärerna inom cykelbranschen när det kommer till e-handel. I Sverige är vi 5 medarbetare och vi har högt ställda mål vad gäller support till våra svenska kunder när det kommer till cykelköp och service.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från jobb i en cykelverkstad eller som har relevant utbildning. Har du erfarenhet av gaffel- & dämparservice är det ett stort plus. Du uttrycker dig mycket väl på engelska och svenska i både tal och skrift och har mycket god datorvana, gärna med erfarenhet från affärssystem. Som person är du driven, initiativrik och entusiastisk inför både stora och små uppgifter. Du gillar att träffa och prata med människor och har lätt för att knyta nya kontakter.

Vi är en prestigelös arbetsplats med medarbetare som värderar att ha kul på jobbet där skrattet alltid är nära till hands. Vi erbjuder flexibla arbetstider för att se till att vardagen att gå ihop för våra anställda samtidigt som våra friskvårdstimmar är heliga.

Om ovan låter intressant och du har vad vi söker efter så hör av dig till oss. Skicka CV och ett personligt brev till nhaslum@canyon.com. Tjänsten/tjänsterna är ett vikariat på mellan 80-100 % och tillsättning sker efter överenskommelse där vikariatet beräknas avslutas 2021-08-30.

Sista ansökningsdag är 28 september men vi ser gärna att du söker omgående då ansökningar hanteras löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Canyon Bicycles

Placering

Håbo

Kontaktperson

Landet Fysio AB

Ansök via mejl