Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mattläggare

Golvtjänst i Degerfors AB · Degerfors

·

Ansök senast 14 maj (8 dagar kvar)

Vill du vara en del av en expansiv koncern och är utbildad mattläggare med några års erfarenhet i yrket? Då har vi rollen för dig!

Golvtjänst i Degerfors AB växer och har behov av att förstärka organisationen med en mattläggare. Golvtjänst i Degerfors erbjuder tjänster inom våtrumsmattor, parkettslipning, kakelsättning och mattläggning till försäkringsbolag, byggföretag, privatpersoner samt bostadsbolag i Degerfors- och Karlskoga området samt till övriga Örebro Län.

Vi söker nu dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget. Varmt välkommen med din ansökan!

Golvtjänst i Degerfors AB ingår i en koncern som består av 8 bolag, Byggbetjänten AB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), H. Einarssons Byggnads AB (HEBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Karlskoga Byggnadsplåt , Golv & Kakel i Mellansverige AB och Golvtjänst i Degerfors AB.

I koncernen finns idag ca 155 anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.

Golvtjänst i Degerfors AB erbjuder dig
  • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
  • Erfarna kollegor och gedigen support inom koncernen
  • Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad mattläggare/golvläggare med några års erfarenhet i yrket och som har ett genuint intresse av arbete inom byggbranschen. Har du kunskap om fallspackling, BBV och GVK är det meriterande. Goda kunskaper i Svenska och B-körkort är ett krav.

Som person är du prestigelös och har ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att självständigt planera och prioritera dina uppdrag, även i stunder då det är högt tempo. Vidare är du är kreativ och intresserad av att hitta nya lösningar och infallsvinklar av högsta kvalité till Golvtjänst i Degerfors kunder.

Information och ansökan
Urval sker löpande så vänta inte för länge, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Känner du dig träffad? Varmt välkommen med din ansökan senast den 14/5 2021.. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Tjänsten är på heltid och med tillträde omg eller enligt överenskommelse.

Om koncernen Byggbetjänten AB
Läs mer om företaget och vår koncernen här: www.byggbetjanten.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Golvtjänst i Degerfors AB

Placering

Degerfors

Kontaktperson

Lennart Pettersson

070 562 50 80