Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mättekniker - Vattenfall Services, Västkusten

Mättekniker - Vattenfall Services, Västkusten

Göteborg · Göteborg · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Serviceinriktad mättekniker inom elkraft – Västkusten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en serviceinriktad mättekniker till Göteborg, Jönköping, Borås eller Skövde!


Din roll som Mättekniker

Du kommer att ingå i en avdelning där vi arbetar med all tänkbar service av elmätare kategori 1-5. Vi utför bland annat en stor mängd kontroller samt åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät.

I denna roll är ditt fokus underhåll av elmätare. Det är ett självständigt och serviceinriktat arbete i varierande miljöer. Ditt geografiska område kommer framförallt vara Jönköping, Skövde, Göteborg samt Borås med omnejd, och det kommer ibland ingå övernattning på andra orter.

Vi erbjuder goda möjligheter för dig att utvecklas i din yrkesroll genom både praktiskt arbete och löpande utbildningar.


Om dig

Du har el-teknisk utbildning på minst gymnasienivå och erfarenhet av att arbeta som exempelvis elektriker, distributions-, service-, eller mättekniker där du även haft kundkontakter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elmätare kategori 2-5. Du talar och skriver svenska samt har en mycket god datavana. Eftersom det är ett stort geografiskt arbetsområde i tjänsten är B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som uppskattar ett självständigt arbete där säkerheten alltid kommer först. Du är van vid att ha en serviceinriktad roll som innebär både eget ansvar för planering och samarbetsförmåga med interna och externa aktörer. De personliga egenskaperna som intresse, eget driv och ett högt ansvarstagande är viktigt för tjänsten.


Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryterande chef Johan Ekvall, 072-554 39 27. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

Fackliga representanter för denna tjänst är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Jönköping, Borås, Göteborg och Skövde. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig? Urvalet sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, men vi ser fram emot din ansökan senast den 20 februari 2022!


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons