Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mättekniker, start omgående

Palm&Partners · Hylte · Ansök senast 29 nov.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om kunden
Nu söker vi en mättekniker till ett av våra kundföretag i Hylte. Start omgående!

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med vår kvalitetsavdelning kommer du att fungera som ett stöd till vår produktion. Det innebär löpande kontroll och uppföljning, dokumentation samt kvalitets- och reklamationsfrågor till kund och leverantörer. Även andra arbetsuppgifter såsom kalibrering av mätdon och ritningsgranskning kan komma att ingå.

Utbildning
Du som söker bör ha teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande. Vi värdesätter erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och kunskaper inom ISO/TS 16949, samt erfarenhet som underleverantör till fordonsindustrin. Erfarenhet av PC-DMIS ser vi som starkt meriterande. En förutsättning är att du är väl förtrogen med form och lägestoleranser och att du är van att hantera de vanligast förekommande mätverktygen. Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Datavana och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav för tjänsten.

Erfarenhet
Du är sakkunnig i mättekniska frågor och har goda kunskaper i mätprogram och mätverktyg. Vi använder PC-DMIS som programvara och värdesätter kunskaper om detta högt. Du är trygg i att utföra mätningar och resultatprotokoll samt att presentera detta. Kalibreringskunskaper för enklare mätdon är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du kännetecknas av att du:
  • är noggrann, strukturerad och ordningsam
  • har god social kompetens och är prestigelös
  • är drivande och kan, och vågar, ta egna initiativ inom givna befogenhetsramar
Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse och avtal

Ansökan
Sker via Palm & Partners hemsida, urval och intervjuer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Snarast, enl överensommelse

Uppdragslängd
6 månaders visstidsanställning med goda förutsättningar för tillsvidare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Palm&Partners

Placering

Hylte

Dela jobbannonsen

Anmäl annons