Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mättekniker och Kalibreringstekniker till Nolato MediTor AB, Torekov

Nolato MediTor AB · Ängelholm

·

Ansök senast 17 apr. (40 dagar kvar)

Mät- och kalibreringstekniker

Nolato MediTor befinner sig i en expansiv fas med god tillväxt i samtliga produktsegment och behöver därför förstärka Teknik- och Utvecklingsavdelningen med en Mät- och kalibreringstekniker.

Nolato MediTor erbjuder utmanande arbetsuppgifter och möjlighet att påverka företagets utveckling och framtid. Tjänsten är placerad i Torekov som ligger naturskönt på Bjärehalvön.

Som Mät- och kalibreringstekniker kommer du att arbeta med mätutveckling i tätt samarbete med mätingenjören på Nolato MediTor. Som mätteknisk funktion kommer ni att samarbeta med kunder i tidigt skede i framtagande av mätöverenskommelser, projektmätning och mätprotokoll. Du kommer arbeta både självständigt och i nära samarbete med mätingenjören och andra kollegor internt samt externt med kunder och leverantörer.

Du rapporterar till Teknologi- och Utvecklingschefen.

"Vi är stolta över de högkvalitativa produkter vi levererar till kunder över hela världen. Vi är ett mindre företag i det globala Nolato med korta beslutsvägar och en god gemenskap. Har man ett intresse av att lära sig nya saker och ett driv att skapa resultat i samverkan med sina kollegor, så kommer man trivas lika bra som vi andra här på Nolato. Vi erbjuder en dynamisk och utmanande miljö i ett lönsamt och växande företag."

- Patrik Gavelin, Teknologi- och Utvecklingschef

"Vi vill hela tiden utveckla hur och vad vi mäter på produkter. En central del av utvecklingen av produkter och system tillsammans med våra kunder är att hur vi mäter är riktigt framtaget. Det gör att vi kan producera produkter effektivt med stabil kvalitet. Det är motiverande att veta att de produkter vi tillverkar ingår i medicintekniska produktsystem som används inom sjukvården i hela världen."

- Linnea Jönsson, Mätingenjör

Arbetsuppgifter och ansvarsområde:
 • Utföra mätningar i projekt enligt framtagna mätprotokoll samt vid behov stötta produktionen med produktionsmätningar
 • Stötta i framtagandet av mätprotokoll och mätöverenskommelser med kund
 • Genomföra utbildningar i mätning av nya komponenter för produktionspersonal
 • Utföra och administrera kalibreringen av mätutrustning
 • Ansvara för att registrera och administrera ny och skrotad mätutrustning i kalibreringsregistret
 • I samarbete med mätingenjör utveckla hantering av kalibreringen och ansvara för planeringen och administrationen av kalibreringsuppgifter på samtliga avdelningar
 • Administrera och bedöma mätutrustning som kalibreras externt och som t.ex. temperaturmätare, vikter, mikroskop och vågar
 • Identifiera slitage och underhållsbehov tillsammans med mätingenjör
Dina kvalifikationer
 • Erfarenhet av mätteknik eller kalibrering
 • Arbetslivserfarenhet från tillverkande produktion
 • Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska
Din Profil

Vi söker dig som har kunskap och intresse av kvalitetsarbete och en grundläggande kunskap i mätteknik och/eller kalibrering inom tillverkande industri/produktion. Meriterande med kunskaper och erfarenheter av Lean och Six Sigma. För att lyckas i rollen så krävs en proaktiv personlighet med en noggrann och analytisk förmåga, där problemlösning ses som stimulerande utmaningar och att du gillar att ta ett personligt ägarskap för uppdraget.

Du har en god förmåga att samarbeta med människor med olika bakgrunder och kompetenser samt har en positiv karaktär som är nyfiken på att ta sig an utmaningar i samarbete med kollegor. Ditt arbetssätt är strukturerat, med god dokumentationsförmåga, samt trivs med att planera och leverera med tydliga deadlines i projektform.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-46 93 00.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Nolato

MediTor Nolato MediTor AB är ett företag i stark tillväxt och ingår i affärsområdet Medical Solutions i Nolatokoncernen, som har en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor. Nolato MediTor är ett välkänt företag i branschen och vi utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter i partnerskap med globalt ledande Life Science bolag. Vi värdesätter långsiktiga och starka relationer med våra kunder. Produkter utvecklade och tillverkade i Torekov används i medicinteknisk utrustning på sjukhus över hela världen. Vårt företag är lokaliserat i det vackra Torekov på Bjärehalvön.

Läs mer om Nolato MediTor på https://www.nolato.com/en/articles/Nolato%20MediTor eller www.nolato.com

Sökord: mättekniker, kalibreringstekniker, kvalitetstekniker, kvalitetsingenjör, kalibrering, lean, Six Sigma

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nolato MediTor AB

Placering

Ängelholm