Mätningstekniker till Anläggning

Svevia · Härnösand

·

Ansök senast 31 aug.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss på Svevia får du göra både och. Vi kombinerar det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Våra 1900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 8,2 miljarder kronor. Svevia söker nu dig som vill arbeta som mätningstekniker i våra vägprojekt i Västernorrland och Jämtland med omnejd.

Om tjänsten
Marknaden för infrastrukturprojekt växer och för att kunna åta oss fler jobb behöver vi stärka vår organisation med ytterligare Mätningstekniker. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i rollen tillsammans med kollegor som ställer upp för varandra. Mätgruppen består av fem personer med en bred kompetens och erfarenhet inom mätning och präglas av engagemang, samarbete och ansvar. Vi arbetar med en mix av mindre och större anläggningsprojekt med tyngdpunkt på nybyggnad och ombyggnad av vägar och broar. Våra kunder finns inom alla områden; stat, kommun och privata företag. Målsättningen är att alltid ligga i framkant när det gäller mätutrustning och programvaror. Vi använder i dagsläget huvudsakligen GEO och AutoCAD.

I rollen som Mätningstekniker sköter du självständigt utsättning, inmätning, upprättar relationsunderlag, skapar maskinstyrningsdata, utför kvalitetsverifikat och mängdhantering i anläggningsprojekt. Att arbeta självständigt med mängdberäkning är en del av arbetet. Arbetsuppgifterna innebär både att arbeta utomhus i projekten kombinerat med hantering av data i olika digitala system.

Du kommer att ha en varierande vardag där du både kan ta ansvar för ett eget projekt eller vara en del i ett större projekt. Du arbetar i nära samarbete med Platschef, Projektingenjör, Arbetsledare och kompetenta yrkesarbetare inom mark, trä och betong utifrån behov i projekten. Geografisk arbetar vi huvudsakligen inom Västernorrland och Jämtland med omnejd. Oavsett om du vill fördjupa dina kunskaper eller utveckla nya finns alla möjligheter att växa inom gruppen.

Vi söker dig
Vi söker dig som har utbildning inom mätteknik, ingenjörsutbildning eller flerårig erfarenhet inom roll som mätningstekniker, arbetsledare eller liknande. Du har goda datakunskaper och ett digitalt teknikintresse. Du kan hantera en totalstation och GPS-instrument. Som person är du trygg med att ta eget ansvar över mätningen ditt projekt och har för vana att kontrollera och kvalitetssäkra ditt arbete.

Du är en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information. Du har en yrkesmässig ämneskunskap som gör att du kan utvecklas i din roll. En förutsättning för tjänsten är att du har möjlighet att tidvis ligga ute på projekt. B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är krav i denna roll.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar. Hos oss är det lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Information och ansökan
Vi är nyfikna på dig så skicka gärna din ansökan redan idag dock senast den 31 augusti. Annonseringen till tjänsten pågår under semestertider, återkoppling i processen sker när ansökningstiden är passerad. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Magnus Skoglund, magnus.skoglund@svevia.se

Våra fackliga företrädare nås via vår växel, tfn 08-404 10 00.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering eller rekrytering.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svevia

Placering

Härnösand