Jobbsafari är en del avschibsted logo

Materialplanerare till välkänt bolag i Göteborg!

Materialplanerare till välkänt bolag i Göteborg!

Needo Recruitment Group AB · Göteborg · Ansök senast 9 okt. (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens needo66474 i din ansökan

Logistiker | Speditör | Dispatcher | Transportledare | Supply Chain Planner

Har du en bakgrund inom logistik och koordinering? Trivs du bra med att ha många kontaktytor och motiveras av att hitta lösningar på problem? Tycker du om när den ena dagen inte är den andra lik? Om ja, ska du ta vara på möjligheten att söka tjänsten som Materialplanerare!

Om företaget Företaget är en välkänd lastvagnstillverkare och organisationen du kommer tillhöra ansvarar för att säkerställa att leveranserna av reservdelar sker så effektivt som möjligt och att samarbetena med åkerierna fungerar.

Om tjänsten Som Materialplanerare är din främsta uppgift leverantörshantering och att säkerställa att samarbetet fungerar. Du kommer att ha globalt ansvar för en portfölj av leverantörer till de företagets centrala lager. Du ser till att upprätthålla goda relationer med leverantörerna för uppföljning, säkerställning av leveransprestanda och utveckling av samarbeten. Kunderna är främst åkerier. Vidare kommer du att följa upp lagerstatistik för att säkerställa tillgänglighet av delar och vid behov se till att ytterligare beställningar görs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leverantörsutveckling
  • Säkerställa tillgänglighet av delar på centrallager
  • Säkerställa leverantörens leveransprestanda
  • Återställning av restorder
  • Upptrappning av leverantörer
  • Ansvara för att utföra och aktivt delta i att förbättra materialplaneringsprocessen för Volvo Lastvagnar, Renault Lastbilar, Volvo Bussar, Volvo Penta och Volvo Byggutrustning.

Om dig Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik, spedition eller supply chain, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som exempelvis materialplanerare, logistikkoordinator eller dispatcher. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en god förståelse för logistik- och leveransprocesser och har minst ett års erfarenhet från branschen. Har du även tidigare erfarenhet av Qlikview, Power BI Python och SQL är detta mycket meriterande. För att vara aktuell för tjänsten behöver du behärska svenska och engelska flytande.

Du är kommunikativ då tjänsten innefattar dialog med flera intressenter både internt och externt då. Vidare är du prestigelös då arbetet sker både i grupp och självständigt. Arbetet sker både i grupp och självständigt och trivs väl med att arbeta i team likväl som självständigt.

Övrigt Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag hos vår kund. Anställningsform: Långsiktigt konsultuppdrag via oss på Needo med stora möjligheter till överrekrytering. Placering: Göteborg. Lön: Genomsnittlig månadslön.

Varmt välkommen med din ansökan nu då vi kanske redan har ditt nästa uppdrag inne! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Needo Recruitment Group AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Needo Recruitment Group AB

Vid ansökan:Ange referens needo66474 i din ansökan

Dela jobbannonsen