Materialplanerare till Komatsu Forest

Adecco Sweden AB · Umeå

·

Ansök senast 10 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som materialplanerare på Komatsu Forest kommer du att arbeta med att hantera den operativa anskaffningen av artiklar till produktionen av skogsmaskiner. Detta innebär ansvar för behovsplanering, beställning och leveransbevakning. Du kommer agera länk till leverantörer för att säkerställa att artiklar i lagersortimentet fasas in och ut ur lagret på ett kostnadseffektivt sätt. En annan viktig del är hantering av leverantörsfakturor samt att aktivt delta i utvecklingen av logistikprocessen.

Tjänsten som materialplanerare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående, till och med sommaren 2021.

Du blir erbjuden en anställning hos Adecco Sweden AB och blir uthyrd till Komatsu Forest under perioden.

Du kommer att arbeta på Logistikavdelningen på Komatsus huvudkontor i Umeå. Du rapporter till logistikchef och ingår i ett team med 12 medarbetare.

Om dig
Vi söker dig som har bakgrund inom materialplanering, logistik, inköp, lagerstyrning och/eller Infor XA. Meriterande är om du har högskoleutbildning inom handel/logistik.

Du har goda kunskaper i Officepaketet.

För att trivas i rollen har du ett organiserat, strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har en analytisk och problemlösande förmåga och tar egna initiativ för att uppnå resultat. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska samt engelska då du kommer att ha många kontaktytor internt/externt.

Du är målinriktad, gillar att arbeta i varierat tempo och i team. Att bidra med trivsel är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Komatsu Forest AB
Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Vi är verksamma på alla viktiga skogsmarknader och har ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Vår vision är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare.

Om Adecco

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller johanna.stighall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, tester eller ansökan var god kontakta Adeccos kandidatsupport via info@adecco.se

Sista ansökningsdag är 2020-12-10. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Umeå