Jobbsafari är en del avschibsted logo

Materialplanerare till Euromaint Örebro

Materialplanerare till Euromaint Örebro

Euromaint Components and Materials AB · Örebro · Ansök senast 15 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

En utvecklande och koordinerande tjänst inom logistik till Euromaint i Örebro.

Är du driven, strukturerad, analytisk och har erfarenhet av planering? Bra! Nu har vi en intressant roll för dig som vill jobba i ett ledande företag i en hållbar bransch.

Materialplaneringsfunktionen inom Euromaint växer och vi söker ytterligare en logistiker. På Euromaint får du arbeta med Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon och nu har du chansen att bli en del av dem.

Då uppdraget kan tillsättas omgående rekommenderar vi dig att ansöka redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Euromaint blir du en del av ett team av kompetenta medarbetare. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Rollen som materialplanerare är en variationsrik tjänst där du kommer att ha kontakt med flera avdelningar inom Euromaint. Du kommer redan i början av din anställning få möjlighet att ta ett stort eget ansvar.

I rollen som materialplanerare får du möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget i dess fortsatta framgång.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen kommer du och dina kollegor tillsammans ansvara för materialplaneringen för ett antal underhållskontrakt och projekt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
  • Ansvara för olika fordonsflottors materielbehov utifrån givna prognoser och ändringsärenden, samt styra in-och utfasning av material som är unikt för fordonsflottan/avtalen.
  • Vara avdelningens representant i anbud från kontraktuppstart till eventuellt kontraktavslut.
  • Hantera inkommande ärenden till avdelningen - exempelvis behovsrelaterade frågor så som säsongsvariationer, kampanjer, ändringshantering, parametersättning m.m.
  • I möten med kontraktsavdelning, verkstäder, inköp och teknik vara ansvarig för att materialförsörjningen för de kontrakt du ansvarar för fungerar och utvecklas.
Utöver detta kommer du även att delta och aktivt bidra till att utveckla arbetet inom avdelningen genom att exempelvis förbättra processer för lagerstyrning och materialplanering. Du kommer även att vara avdelningens representant i olika projekt och aktivt bidra till att stärka samarbetet med andra avdelningar inom företaget.

Rollen innebär också

Materialplaneringen består idag av sex medarbetare som har i uppdrag att bevaka och säkra materielbehovet till de kontrakt företaget har underhåll av. I kontrakten ingår alla typer av spårburen fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Kontrakten varierar i omfattning och underhållet av fordon och komponenter sker i någon av våra verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning för tjänsten samt flera års erfarenhet av arbete inom logistikområdet och/eller materialplanering. Kunskap och erfarenhet inom Lean production samt att du har deltagit i och lett projekt är mycket meriterande.

Som person samarbetar du effektivt med andra och delar med dig av dina erfarenheter, kunskaper och information. Du är duktig på att skapa ett användbart nätverk för att uppnå dina mål. Vidare är du resultatorienterad, handlingskraftig och analytisk samt drivs av att utvecklas kontinuerligt i din yrkesroll.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem och Excel

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Euromaint Components and Materials AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Ida Nordin

0790792473

Dela jobbannonsen

Anmäl annons