Jobbsafari är en del avschibsted logo

Materialplanerare/ operativ inköpare till ASSA ABLOY Opening Solutions.

Materialplanerare/ operativ inköpare till ASSA ABLOY Opening Solutions.

ASSA ABLOY Opening Solutions · Härryda · Ansök senast 27 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba på ett globalt, innovativt och ständigt växande världsledande bolag? Är du intresserad av att vara en del av den dagliga verksamheten och jobba med engagerade och härliga kollegor? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Om tjänsten

Som materialplanerare kommer du att ingå i en skandinavisk grupp på 15 personer som ansvarar för inköp och hemtagning av material till fabriken i Eskilstuna och Göteborg samt centrallager i Göteborg. Du är en länk mellan leverantörerna och verksamheten och jobbar tillsammans med övriga i gruppen med att utveckla leverantörerna och nå uppsatta mål. Du äger din portfölj av produkter mot ett antal leverantörer och ska alltid se till att optimera lagernivåerna på din portfölj. Organisationen är skandinavisk med kollegor i både Sverige och Norge.

Arbetsuppgifter
  • Ansvara för en portfölj av leverantörer och driva den mot uppsatta mål
  • Ansvara för att material kommer i rätt tid och rätt kvantitet
  • Jobba förebyggande med våra leverantörer så vi når avdelningens mål
  • Arbeta aktivt med att optimera lagret
  • Delta i projekt kopplade till materialstyrningen
  • Arbeta med att utveckla våra arbetssätt och processer
Vi söker dig som

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med inriktning mot logistik/materialflöden och en relevant arbetslivserfarenhet. Mycket goda kunskaper och vana att arbeta i ett större ERP-system/IT-system ser vi som nödvändigt. Har du erfarenhet av Dynamics AX är det klart meriterande. Då flertalet av våra leverantörer befinner sig utanför Sverige bör du kunna tala och skriva flytande engelska. Resor kan förekomma i tjänsten.

För att trivas i rollen måste du drivas av att arbeta med ständiga förbättringar, tydliga mål och problemlösning samt vara bekväm med förändring. Du är positiv och kommunikativ med god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du behöver vara kundfokuserad och ha ett holistiskt synsätt. Du tar egna initiativ och kan driva frågor mot leverantörer och interna kontaktytor på ett framgångsrikt sätt.

Placeringsort är i Göteborg/Mölnlycke, alternativt Eskilstuna eller Ski i Norge. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie AB. Välkommen att skicka in din ansökan via följande länk https://bit.ly/2KRX4Xh senast 27/12. Vi accepterar ansökningar endast via Talent Recruiter. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med en gång! Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg på 0763-17 07 41.

About ASSA ABLOY

Every day we help billions of people from all around the world feel safe, secure and experience a more open world. It's our 49,000 people in 70 different countries who make this happen, we are proud to be a dynamic and inclusive organization.

We are looking for candidates from a diverse range of backgrounds. Do you want to make an impact and be part of an inspiring team? As a part of our people development strategy, we encourage both internal and external applicants! Apply today!

Experience a safer and more open world

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ASSA ABLOY Opening Solutions

Placering

Härryda

Dela jobbannonsen

Anmäl annons