Jobbsafari är en del avschibsted logo

Materialhanterare till Systemair

Adecco Sweden AB · Skinnskatteberg · Ansök senast 25 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du intresserad av att arbeta inom industri och med materialhantering? Är du noggrann, flexibel och ansvarstagande? Då har vi jobbet till dig hos vår kund Systemair i Skinnskatteberg.

Om tjänsten
Som Materialhanterare kommer du att serva packning och produktion med material. Du har ansvar för att färdigvarulagret/komponentlagret stämmer med artiklar och lagerplatser, samt att artiklarna som finns på lagret har märkning och är i rätt antal.

I din roll som materialhanterare så kommer dina arbetsuppgifter bla. att innebära:
  • Plockarbete
  • Reklamationshantering
  • Rapportering
  • Inventering
  • Förbättringsarbete
  • Avvikelsehantering
  • Administrera/hantera ankommande/avgående gods
  • Truckkörning
  • Hålla rent och snyggt
  • Diverse andra arbetsuppgifter
  • Hjälpa till på övriga avdelningar vid behov
Tjänsten som Materialhanterare är en anställning direkt hos vår kund Systemair med start så snart som möjligt. Arbetet är förlagt till dagtid, skift kan förekomma.

Om dig
Det är positivt om du har gått en praktisk utbildning, exempelvis gymnasium med teknisk eller industriell inriktning samt har tidigare erfarenhet av industriarbete/lagerarbete men det är inget krav. Det är viktigt att du har en positiv inställning och att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du flexibel och har inget emot fysiskt arbete samtidigt som du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du är en lojal och driven person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och deadlines i en produktionsverksamhet. Vidare söker vi dig som är noggrann och väl medveten om vikten av att arbeta på ett säkert sätt. Det är viljan att göra ett bra jobb och viljan att lära sig nya arbetsuppgifter som har betydelse här.

Du är van vid att använda datorn som redskap i ditt arbete och det meriterande om du har erfarenhet från M3. Du har även goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Att du har truckkort A och B och vana av att hantera trucken är starkt meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Systemair
Systemair är ett ledande ventilationsföretag med verksamhet i 50 länder i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Mellanöstern, Asien, Australien och Afrika. Bolaget omsatte 8,3 miljarder kronor räkenskapsåret 2018/19 och har cirka 6 200 anställda. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat. Under de senaste 10 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 10 procent. Systemair bidrar till att förbättra inomhusklimatet med hjälp av energieffektiva och hållbara produkter som minskar koldioxidutsläppen. Systemair har en väletablerad verksamhet på tillväxtmarknader. Koncernens produkter marknadsförs under varumärkena Systemair, Frico, Fantech och Menerga. Systemair är sedan oktober 2007 noterat på Nasdaq OMX Nordiska börs i Stockholm på listan för medelstora bolag. Koncernen omfattar ett 80-tal bolag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anders Ericsson via 0223-652051 alt. anders.ericsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industrimedarbetare, lager, truck, materialhantering, materialhanterare, industri, tillverkning, Systemair, Skinnskatteberg, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Skinnskatteberg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons