Mätartekniker sökes till vårt team i Kalmar län

OneCo Networks AB · Kalmar

·

Ansök senast 15 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Oneco Networks AB växer!

Vill du vara med oss på resan in i framtiden?

Vi söker nu dig som vill bli en viktig del i vår tillväxt hos oss som mätartekniker i ett intressant och utvecklande område. Vi söker en resurs att stärka vårt team med i Kalmar län med omnejd.

På OneCo Networks AB och affärsområdet Power arbetar vi inom bl.a flera olika el-områden nära kunder och beställare. Vi utför arbeten mot ett större antal elnätsägare där vi till exempel gör nyanslutningar, flyttar eller byter elmätare, underhållsåtgärder på ej fungerande elmätare, kopplar in nya serviser, utför ackrediterade kontroller av mätplatser, kontrollerar elkvalitet och kommunikationsstörningar. Utifrån mätsäkerhet utför vi ombyggnationer och anläggningsförbättrade åtgärder av mätplatser på kat 1 till 5. Vidare utför vi även elinstallationer för laddutrustning till elbilar och /installerar solcellsanläggningar. OneCo är marknadsledande på ackrediterade kontroller och anläggningsförändringar gällande energimätning i Sverige.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra verifieringar på mätanläggningar samt utföra anläggningsförändringar med syfte att uppnå godkänd mätning. Som mätartekniker på OneCo Power kommer du jobba nära dina kollegor i högspänningsteamet och ha en daglig kontakt med produktionsplanering. En kombination av samarbete och personligt ansvar att upprätthålla det dagliga arbetet och möta våra gemensamma mål. Du kommer jobba nära projektledare, teknisk ansvarig ledare och avtalsansvarig. Din erfarenhet inom området kommer vara av stor vikt i den kompetensspridning som under kommande år krävs för att möta behovet hos beställare.

På OneCo kommer du få vidareutbildning som gör att din kunskap växer och du får rätt förutsättningar för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete hos oss. Du får möjlighet tillsammans med kompetenta kollegor att arbeta i en självständig och fri roll. Du blir troligen hemgaragerad, dvs du utgår hemifrån och blir tilldelad en bil (arbetsfordon) i vilken du förflyttar dig med inom verksamhetsområdet och utför ditt arbete.

Vad kan vi erbjuda dig?

På OneCo Neworks AB får du vara en del av engagerat team med högt säkerhetstänk och tydliga mål. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum, där du genom spännande och utmanande uppgifter får möjlighet att utveckla dig själv och din roll.

Alla anställda på OneCo Neworks AB omfattas av kollektivavtal. Som medarbetare på affärsområdet Power går du under Kraftverksavtalet. Vi erbjuder goda förmåner såsom friskvårdsbidrag och ersättning för läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp. Du får 60 timmars arbetstidsförkortning och 25 semesterdagar /år.

Bakgrund/Kompetens

Du bör vara en erfaren mätartekniker med el-kunskaper. Du har en el-utbildning i grunden och söker en spännande utmaning så kan detta vara rätt för dig!

Meriterande är om du tidigare arbetat med verifieringar på högspänningsanläggningar, och ställverksombyggnationer.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik och service och vill utveckla dig själv likväl OneCo Neworks AB. Du har en god förmåga att kommunicera, ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer. Samspelet mellan kollegor ser du som nyckeln till framgång för att på bästa sätt lösa problem och leverera bra service till kunderna.

Vill du växa tillsammans med oss är du varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Jimmy Skoglund,

jimmy.skoglund@oneco.se eller 0761-33 00 54.

OBS! Rekryteringsbolag undanbedes!

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare med 4 månaders provanställning.

Arbetstid: Dagtid vardagar

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner.

Körkort: B Körkort

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OneCo Networks AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Jimmy Skoglund

0761330054