Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mätansvarig till Veidekke Anläggning Nord

Maxkompetens · Umeå

·

Ansök senast 29 juni (8 dagar kvar)

Mätansvarig till Veidekke Anläggning Nord


Om tjänsten

Veidekke Anläggning Nord växer så det knakar och vi är nu i behov av en mätansvarig till vår mätorganisation. Tjänsten är till en början placerad i Umeå, men eftersom arbetschefsområdet täcker Västerbotten/Västernorrland kan det på sikt förekomma arbete i andra delar av området också. För att du som mätansvarig ska kunna stötta projektet på bästa sätt kommer du att ha din arbetsplats på projektets etablering.

Som mätansvarig kommer du att utföra mätningstekniska arbeten samt leda och utveckla vår mätorganisation på våra projekt och säkerställa att mätningsarbetet utförs på korrekt vis. Du ligger alltid ett steg före den dagliga produktionen och du kommer att ha ett nära samarbete med platsledningen.

Arbetsuppgifter innefattar:
  • Mätarbete och mängdreglering på projektet
  • Arbetsleda, fördela och följa upp arbetsuppgifter för andra mättekniker på projektet
  • Tidsplanering av utsättningsarbetet samt upprättning och kontroll av underlag för utsättning
  • Upprätta kontrollplaner och rutiner samt registrera utsättningsdata
  • Bygga modeller för maskinstyrning och mängdreglering samt kontrollera/kalibrera mätinstrument

Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet av mätning i anläggningsbranschen. Tidigare erfarenhet av en roll som mätansvarig är mycket meriterande, så även erfarenhet från andra arbetsledande roller. Vi är även öppna för att du kan ha en mer junior profil där du kan komma in och utvecklas i rollen, men där du ändå ser dig själv kunna driva fram och ansvara för mätningsarbetet och på sikt växa in i en chefsroll (utan personalansvar).

Du behöver vara flytande i svenska i tal och skrift och ha mycket goda engelskkunskaper. Utöver detta är det meriterande om du har kunskaper i AMA/MER och har erfarenhet av att rita i CAD.

Du som söker är en noggrann, flexibel och strukturerad person som anser att nyckeln till framgång är en väl genomförd planering. Du är engagerad i ditt arbete, har en god kommunikativ förmåga och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter för att utveckla såväl dig själv som andra. Du har en ödmjuk inställning och är trygg i dig själv samt är skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ett arbete med hög kvalitet. Varje dag är den andra olik, och vi ser att du som söker rollen är redo att möta utmaningarna det innebär.


Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.


Om Veidekke

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 mdr SEK (2019).

I den här rekryteringen har Veidekke valt att samarbeta med Maxkompetens. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvariga på Maxkompetens Emma Henriksen ().

Välkommen att skicka in din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Umeå

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se