Jobbsafari är en del avschibsted logo

Masttekniker

2Complete Group · Kalmar · Ansök senast 23 juni (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att arbeta i en bransch i framkant. Du kommer att arbeta i ett team där ni hjälps åt och arbetar tillsammans som ett lag. I tjänsten som masttekniker kommer du ta mycket eget ansvar och det finns goda möjligheter till att utvecklas i företaget.

Vem söker vi?

Du har/du kan
  • 3-årigt gymnasium med teknisk inriktning eller motsvarande
  • Datakunskaper (Microsoft Office)
  • Lägst B-körkort
  • Hantera mätinstrument
  • Goda kunskaper i svenska eller engelska, såväl tal som skrift
Om du inte uppfyller alla krav så sök ändå - har du rätt inställning, är intresserad av att ta till dig ny kunskap, är engagerad och nyfiken och har någon form av erfarenhet inom bygg/installation/service så ser vi till så att du blir en av våra duktiga tekniker i framtiden.
Meriterande
  • Erfarenhet av service- installations- underhålls- och entreprenadverksamhet inom verksamhetsområdet
  • Mastintyg/mastutbildning
  • God förståelse för IP-nät samt mobila system (3G,4G)
  • Kunskap att arbeta med PC-baserade stödsystem/instrument/verktyg
  • Kunskap om att arbeta med analys i kundsystem samt arbeta i driftsatta nät
Som person känner du ansvar och engagemang i ditt arbete. Du tar initiativ och uppvisar god social förmåga i kontakter och samarbete med andra, både internt och externt. Du har förmåga att skapa och bibehålla goda kundkontakter. Du är flexibel och ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag och fullgör arbetsuppgifterna på ett affärsmässigt sätt.

Vad innebär rollen?

Du kommer att utföra installation/ konfigurering/ inmätning/ funktionstest/ driftsättning av förekommande utrustningar inom teknikområdet IP-/LAN-/Router samt andra typer av kundanläggningar/kundanslutningar enligt kundens uppgjorda anvisningar. Även arbete med lösningar för mobil telefoni förekommer. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete Group

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Alexandra Carning

alexandra.carning@2complete.se070 972 25 54

Dela jobbannonsen