Jobbsafari är en del avschibsted logo

Masttekniker till Linköping

Professionals Nord Rekrytering AB · Linköping · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Masttekniker till Linköping. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I Linköping jobbar idag ett litet och härligt gäng och för att trivas i arbetet här behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra. I tjänsten kommer du även att få jobba tillsammans med kollegor från andra kontor. Kunden erbjuder en kreativ och flexibel arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Beslutsvägarna är korta och du kommer att arbeta i ett nära samarbete med projektledare, kollegor och kunden för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Då branschen är under ständig utveckling tillkommer hela tiden nya metoder och system att lära sig. Du kommer att arbeta med installation av antenner, kraftkablage, fiber och switchar. Även konfiguration och felsökning av utrustning tillhör det vardagliga arbetet.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har stort intresse för tekniska arbeten. Har du arbetat som masttekniker tidigare är det mycket meriterande. För att trivas i arbetet har du ett tekniskt intresse samt teknisk förståelse. Du innehar B-körkort då resor är vanligt förekommande. Du är bra på att samarbeta, är intresserad av att lära dig nya tekniker samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons