Jobbsafari är en del avschibsted logo

Masttekniker för mobiltelefoni och radiolänk

Masttekniker för mobiltelefoni och radiolänk

ELTEL NETWORKS INFRANET AB · Karlstad · Ansök senast 19 aug. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Vi söker masttekniker med erfarenhet av byggnation och underhåll av antennbärare samt installation, driftsättning och felavhjälpning på radioteknisk utrustning för mobiltelefoni och radiolänk. Våra kunder är telekomoperatörer, kommuner, statliga myndigheter och verk.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet utförs självständigt ute i fält i arbetslag om 2-3 personer. Arbetet innefattar byggnation och underhåll av master, torn och antennsystem på våra kunders anläggningar i Sverige.

I tjänsten ingår resor med övernattning på annan ort när behov finns. Antalet resdagar kan variera beroende på var installationsplatsen finns.

Vem är du?

Du har 3-årig gymnasieutbildning (el alt teknisk) eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt. Du är van att arbeta självständigt men även tillsammans med andra.

Du är energisk, drivande och resultatorienterad och har ett gott affärsmannaskap.

Du har B-körkort.

Meriterande

Erfarenhet av byggnation av master och torn samt byggnation/underhålla av system för 2-3-4-5G och radiolänk. E-körkort. Mastintyg och Arbete på Tak, Heta Arbeten samt Rope Access. Lyft och koppling av last.

Förarbevis mobil plattform, terränghjuling och skoter samt masthiss Teracom.

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2022-08-19. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll samt erhållet mastintyg med läkarundersökning och medicinska kontroller enl AFS2000:6.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Markus Sirén markus.siren@eltelnetworks.se

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ELTEL NETWORKS INFRANET AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Eltel Networks Infranet AB

Dela jobbannonsen