Jobbsafari är en del avschibsted logo

Master Technician

Skoda Sätra · Stockholm

·

Ansök senast 30 juni (13 dagar kvar)

Nu söker vi en Master Technican till vårt team där du med ditt intresse för teknik och bilar samt med din expertkunskap kommer att bidra med utveckling till teamet, samt kommer du att vara ett föredöme både på verkstaden men även vad gäller ett gott beteende.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida

Tjänstebeskrivning

Som Master Technican kommer du att stötta och utbilda övriga tekniker i deras dagliga arbete och säkerställa att, du likväl som dina kollegor har den kompetens som krävs för att garantera högsta möjliga kvalitét och kundnöjdhet. Detta kräver att du upprätthåller kompetensnivån i teamet genom att vara uppdaterad med tekniska nyheter och andra förändringar som sker inom vår bransch. Utöver detta utför du service, reparationer, felsökningar och komplexa reparationer med bravur.

Som Master Technican kommer du att ha hand om kundkontakter, vilket kräver ett föredömligt arbete i kommunikation och prissättning både mot kund och interna kontakter. Du kommer också säkerställa att vår arbetsmiljö uppfyller de krav på säkerhet samt ordning och reda på verkstaden, men även i form av tidspassning och annat som berör ett gott beteende.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning, samt att du är certifierad som Master Technichan. Vi ser också att du är expertutbildad på minst tre områden inom Master Tech.

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder och kollegor med felsökning och andra problem som kan uppstå. Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster

Personliga egenskaper

Som Master Tech bör du vara en fena på problemlösning och säkerställa hög arbetskvalitet i ditt arbete, även i perioder med hög arbetsbelastning. Du är stolt i ditt yrkesutövande, tar ansvar över dina arbetsuppgifter likväl som du är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Eftersom att tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad, noggrann och kommunikativ. Du har en god samarbetsförmåga och bidrar med god stämning till teamet. Du bör också ha en förmåga att ta till dig nya instruktioner och du strävar alltid efter att vara ett gott föredöme mot dina kollegor.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 juni.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Martin Sundström via e-post: Martin.sundstrom@skodastockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skoda Sätra

Placering

Stockholm