Jobbsafari är en del avschibsted logo

Massör/massageterapeut/Friskvårdskonsult/Hälsocoach

Massör/massageterapeut/Friskvårdskonsult/Hälsocoach

HÄLSOSTÖDET MONTHAN AB · Uppsala · Ansök senast 14 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss och om tjänsten:

HälsoStödet AB är ett hälsoföretag där huvudverksamheten består av att långsiktigt arbeta med kunder som har önskemål att förbättra sin hälsa och ofta handlar det om att hjälpa till med att hantera och bli av med smärta. Vårt uppdrag - som vi brinner enormt mycket för - är att ta reda på möjliga orsaker till problemen kunden upplever genom att identifiera de fysiska och psykiska obalanser som föreligger och med hjälp av olika behandlingsformer behandla dessa på ett kort- och långsiktigt sätt. Därefter hjälper vi kontinuerligt till att förebygga så att problemen inte kommer tillbaka.

I huvudsak är det vår egen utvecklade djupbehandlande massage som vi utför med tillägg av tex uppbyggande träning och stretching på utsatta områden, men även coaching, stresshantering, kostrådgivningar samt ergonomi förekommer frekvent. Självklart utför vi även vanliga klassiska massagebehandlingar och har kunder där det inte föreligger någon stor smärtproblematik också.

Vi är i dagsläget 2 personer som arbetar på HälsoStödet AB och nu önskar vi så fort som möjligt tillsätta en till person som långsamt kan fortsätta öka ut vår kundkrets då vi övriga är fullbokade.

De kunder som kommer till oss behöver långsiktighet i sin behandling och därmed även i relationen med den som behandlar. Det är därför oerhört viktigt att den som börjar hos oss har förutsättningar och vilja att kunna skapa de långsiktiga kundrelationer som krävs. Så har Du ett annat arbete eller studier vid sidan om som kan ge ekonomisk stabilitet tills arbetet hos oss har den omfattningen som önskas är det väldigt positivt.

Arbetet kommer vara dagtid men även på eftermiddagar, kvällar och ev helger. Arbetet är i dagsläget svårt att tidsspecificera då tjänstens omfattning sakta byggs upp från övriga kollegors överskott till önskad nivå.


Utbildning:

Vi söker kompetens och kunskap om människan och inte titlar. Har Du ett brinnande intresse för att hjälpa andra och kompetens i att identifiera och åtgärda fysiska obalanser med hjälp av bland annat massage är Du intressant. Har Du genomgått eller genomgår Du just nu utbildning till Friskvårdskonsult/fysioterapeut/hälsopedagog/massör/massageterapeut är det dock väldigt meriterande.


Erfarenhet:

Erfarenhet av att arbeta med massage är väldigt önskvärt, men vi tar även emot ansökningar från personer under utbildning också då vi lägger mycket tid på att lära ut vår egen behandlingsteknik.


Vi behandlar ansökningar och håller intervjuer löpande från första publiceringsdagen eftersom vi vill tillsätta tjänsten omgående, så vänta inte med att skicka Din ansökan till sista dagen.

Varmt välkommen med Din ansökan! #jobbjustnu


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HÄLSOSTÖDET MONTHAN AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Hälsostödet Monthan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons