Massör, SPA-Terapeut/Hudterapeut

Åkerblads i Tällberg AB · Leksand

·

Ansök senast 30 sep.

Ansök via mejl

SPA-terapeut/Massör/Hudterapeut

1st. Tillsvidare 50%

Företaget...

Åkerblads Hotell & Gästgiveri är ett familjeägt företag som varit i familjens ägor sedan 1400-talet. Idag arbetar 19:e-22:a generationen Åkerblad med ett starkt 25-manna team för att erbjuda gästerna en oförglömlig upplevelse.

Åkerblads Hotell & Gästgiveri består av 73 unika och personligt inredda gästrum samt ett Gästgiveri som erbjuder lokalt producerade råvaror av hög standard och klass för såväl weekendgäster som konferensgäster. Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité är en av hörnstenarna.

Vårt senaste tillskott i företaget är vår Spaavdelning där vi erbjuder 3 terapeutrum, 1 duo behandlingsrum, 1 hydroterapibad samt en spasvit, med egen bubbelpool och bastu. Tillsammans med Spaavdelningen har vi även ett nybyggt gym samt helt nyrenoverade och exklusiva omklädningsrum med bastu.


Dina arbetsuppgifter...

Som Massör, SPA-terapeut och/eller Hudterapeut arbetar du i vår spaavdelning med att utföra behandlingar enligt vår SPA-meny. Vårt SPA-team arbetar med produkter från Maria Åkerberg och BABOR, erfarenhet och kännedom om dessa produkter ses som meriterande men inte ett krav. Vi tillhandahåller interna utbildningar om vårt behandlingsutbud och produkter.

Våra kunder är främst hotellgäster som besöker vårt hotell och önskar njuta avslappnande behandlingar.

I tjänsten ingår förutom att utföra behandlingar även produktförsäljning i vår shop & tillhandahålla förfriskningar till SPA-gästerna i väntloungen.

Arbetstiderna är varierande och anpassas efter SPA-avdelningens öppettider.


Kompetensprofil...

Som medarbetare på Åkerblads förväntar vi oss att du genomför ditt arbete med stort engagemang och kreativ förmåga. Vidare att du har en utpräglad känsla för kvalitet och service samt ett genuint intresse för att arbeta med människor, framförallt våra gäster, men även medarbetare och kollegor.

Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Vi tror att du är full av idéer och är försedd med en stor portion nyfikenhet.

Vi ser att din formella bakgrund är diplomerad massör, hudterapeut och/eller spaterapeut. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet inom arbetsområdet spa, friskvård eller hälsa, och det är viktigt att du kan ta eget initiativ samt är beredd att arbeta helger.

För rätt person erbjuder vi ett utvecklande arbete med stora möjligheter, både här och nu, men även för framtiden.

Information...

Stämmer ovanstående in på dig, är det just dig vi söker. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 50%. Alla våra tjänster inleds med en provanställning. Tjänsten står till förfogande från dags datum, men tillsätts enligt överenskommelse. Vi påbörjar en intervjuprocess från det att ansökningarna börjar anlända till oss. Ni sänder Er ansökan till oss via mail, hanna@akerblads.se.

Vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta Hanna Lindqvist SPA-Chef

på +46 (0)247-508 00.

Vi ser gärna att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt, dock senast den 30.e september 2020

Varmt välkommen med Er ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Åkerblads i Tällberg AB

Placering

Leksand

Kontaktperson

Åkerblads i Tällberg AB

Ansök via mejl