Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatörer

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB · Västerås · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta som maskinoperatör hos en kund som erbjuder möjlighet till utveckling?
Har du ett intresse för mekanik och teknik? Just nu söker vi maskinoperatörer för kunds räkning. Rollen för denna tjänst innebär att man arbetar med produktion av skruv och bult, en arbetsdag innefattar inställningar av maskiner som producerar produkten, kontroll av produkten och dokumentation av processen. För att trivas på denna arbetsplats kan du ha arbetat med mekaniskt arbete på en industri tidigare, eller ha ett stort intresse av fordonsmekanik eller arbetat som montör eller operatör tidigare. Som person är du driven, ansvarsfull och noggrann. På detta uppdrag finns det chans till utveckling, ny kunskap och långsiktighet med möjlighet till anställning hos kund. Kunden är ett välmående företag med stor hänsyn för säkerhet, vilket innebär god upplärning och introduktion så att arbetare utför ett kvalitativt och säkert arbete. Arbetsuppgifter: ·             Manuella inställningar av maskiner ·             Kontrollering av produktens kvalitet ·             Maskinunderhåll ·             Övervakning av produktionens process ·             Administration Kvalifikationer
Utbildning: Gymnasieutbildning Krav: B-körkort med tillgång till bil, Erfarenhet av mekaniskt arbete eller liknande industriarbete Meriterande: Truckkort Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

  •     Administration
  •     Ekonomi
  •     Fastighetsskötsel
  •     Industri
  •     Lager och logistik
  •     Mark och anläggning
  •     Sälj och marknad
  •     Teknik
  •     Transport

 Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons