maskinoperatörer till Strängnäs

Randstad · Strängnäs

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu noggranna och kvalitetsmedvetna maskinoperatörer till våra kunder i Strängnäs. I rollen som maskinoperatör får du arbeta med varierande arbetsuppgifter så som producering, paketering, kvalitetskontroller och övervakning samt tillsyn av maskiner och processer. Har du ett tekniskt intresse, god datorvana och mycket goda kunskaper i det svenska språket så är det här du ska skicka in din ansökan! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Som maskinoperatör arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom produktion och tillverkning. Arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat:
 • övervakning och tillsyn av maskiner samt processer
 • producering och paketering
 • kvalitetskontroller och aktivt deltagande i kvalitetsarbete
 • städning av de utrymmen som disponeras
 • ta initiativ till att förändra och förbättra satta rutiner

Arbetstider

Heltid, start omgående och uppdragslängd till en början på två månader. Efter denna period finns det mycket goda chanser till förlängning. 

Arbetstiderna är 2-skift där du arbetar förmiddag ena veckan och eftermiddag andra veckan. Även 3-skift kan bli aktuellt. 

Kvalifikationer

För rollen som maskinoperatör behöver du ha med dig:
 • en gymnasial utbildning, med fördel inom det tekniska området
 • tekniskt intresse
 • mycket goda kunskaper i det svenska språket både i tal samt skrift
 • god datorvana
 • möjlighet att arbeta 2-skift, det vill säga ena veckan förmiddag och andra veckan eftermiddag
 • körkort och tillgång till bil
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll samt om du har truckkort. 

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten samt strukturerad. Du gillar att arbeta enligt rutin och uppsatta processer samt är självständig och initiativtagande för att driva arbetet framåt.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2021-02-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Stina Axberg, senior consultant manager, stina.axberg@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201330092 i din ansökan