Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatörer till globalt förpackningsföretag i Lund

Adecco Sweden AB · Lund · Ansök senast 31 okt. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten
I rollen som Maskinoperatör kommer du tillsammans med ett kompetent produktionsteam ansvara för den allmänna driften och skötseln av maskiner. Du säkerställer att vi levererar förpackningsmaterial av högsta kvalité och bidrar med förbättringsförslag inom vår produktionsprocess. Tillsammans med engagerade medarbetare och produktionsledning kommer du att ansvara för att driva, optimera och förbättra vår effektivitet i maskinerna. Som Maskinoperatör ansvarar du för produktens kvalitet, maskinens drift samt arbetar aktivt med reducering av materialspill och reklamationer. Det dagliga arbetet innefattar bland annat övervakning och justering av maskinerna, kvalitetskontroller, materialpåfyllnad och truckkörning.

Arbetstiderna är skiftgång vilket innebär både natt och helgarbete på ett rullande skiftschema. Tjänsten är en tillsvidareanställning och med start efter överenskommelse.

I din roll som Maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvara för driften och skötseln av maskiner
  • Arbete med kvalité och förbättringar
  • Övervakning av maskinerna
  • Truckkörning
Om dig
Vi söker dig som har ett tekniskt kunnande samt en teknisk utbildning eller motsvarade erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet som maskinoperatör samt erfarenhet av skiftarbete. Erfarenhet av att arbeta med 5S är meriterande för tjänsten. Har du dessutom erfarenhet inom förpackningsbranschen och materialkunskap med fokus på kartongstansning kommer du att känna dig riktigt hemma hos oss!

Vidare är du driven, snabblärd och gillar när det är ett högt tempo. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du känner ett stort ansvar för de produkter du framställer och lämnar bara ifrån dig material som du är stolt över. Du arbetar självständigt med ett kunnigt team runt dig, därför ställs det krav på god samarbetsförmåga och en god kommunikation.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt intresse
  • Truckkort A och B
  • Grundläggande datorvana
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Om företaget
Företaget är ett ledande europeiskt förpackningsföretag i stark tillväxt med många kunder som visar stort intresse för våra produkter. Våra förpackningssystem är ett högteknologiskt affärsområde som innefattar både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter till dessa. Med flera stora kundprojekt i fokus söker vi nu en ny engagerad medarbetare som trivs med att arbeta i en organisation med driv och korta beslutsvägar. Hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, Operatör, Lund, Truck, Truckkörning, Skift, Adecco, 5S, Lean, Produktion, Industri, Utveckling, Förpackning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Lund