Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatörer till BEWI i Skara

BEWI Automotive AB · Skara · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

BEWI Automotives fabrik i Skara är i ett expansivt läge och vi söker därför engagerade medarbetare för att bidra till den utvecklingen! Är du erfaren inom tillverkningsindustri och söker nya utmaningar? Läs då vidare!

Vad kan vi erbjuda dig?
Du kommer arbeta som maskinoperatör i produktionen där du ingår i ett engagerat team med bra utvecklingsmöjligheter. Eftersom vi är en relativt liten arbetsplats, så är det aldrig långt från förslag till beslut. Du erbjuds bidra med dina erfarenheter i den processen och tillsammans skapar vi förutsättningar för en fortsatt utveckling av företaget.

Som maskinoperatör kommer du övervaka och se till att maskinerna producerar enligt uppsatta mål. Ofta ingår det att kontrollera tillflödet av material i maskinen. Du kommer kontrollera att det inte blir några onödiga stopp, rapportera, packa och att utföra kvalitetskontroller. Du är den som säkerställer att våra kunder får efterfrågade produkter till rätt antal och kvalitet. En mycket viktig roll som kräver stort ansvarskännande.

Vem söker vi?
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är ansvarsfull, noggrann och flexibel. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom produktion inom tillverkningsindustrin, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet från industri och truckkort så ser vi det som meriterande.

Våra krav på dig är att du;
  • behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • har god datavana
Har du det som krävs? Tveka då inte att söka tjänsten via mail; ansokan@bewi.com senast 2023-02-28. Om du har frågor om tjänsten, så kan du skicka detta till samma mailadress.

Urval sker löpnade och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

I denna rekrytering har vi aktivt valt att inte samarbeta med något rekryteringsbolag, varför vi avböjer samtal kring detta.

Varaktighet, arbetstid
Heltid tillsvidare, kan komma att inledas med en provanställning 6 månader.

Ersättning
Fast lön, månadslön

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BEWI Automotive AB

Placering

Skara

Dela jobbannonsen

Anmäl annons