Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatörer sökes till stort företag i Hjo!

Maskinoperatörer sökes till stort företag i Hjo!

StudentConsulting · Skövde · Ansök senast 14 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du någon tidigare industrierfarenhet eller har du en naturlig fallenhet av att få saker att bara fungera? Söker du efter ett nytt heltidsarbete inom produktion? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Till vårt kundföretag i Hjo söker vi nu efter maskinoperatörer som kommer arbeta i produktionen. Du kommer bli del av ett team som värdesätter kvalitét och noggrannhet i sitt arbete. I produktionen tillverkas förpackningslösningar i plast och aluminium. Din roll i produktionen är att vara en del av tillverkningsprocessen för att ta fram kvalitativa produkter utifrån kundens önskemål.

Detta är ett heltidsjobb där du arbetar i 2-skift. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag-torsdag 05:48-14:00, fredag 05:48-13:00 samt kvällstid, måndag-torsdag 13:54-23:12. Fredag ledigt. Uppdraget förväntas starta omgående då vi hittat rätta kandidater. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men utföra arbetet hos vår kund i Hjo.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är engagerad, driven och nyfiken på att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk, verkstads- eller fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå. Det är meriterande med några års arbetslivserfarenhet, men vi söker även dig som precis ska påbörja din arbetskarriär!

Tjänsten ställer krav på att du som person är flexibel och har lätt för att samarbete i olika sammanhang. Du ska ha en fingerkänsla för detaljer i produktionen och utföra ditt arbete med noggrannhet. Är du praktiskt lagd är detta en bra förutsättning för att göra ett bra arbete i denna tjänst.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Sökord: maskinoperatör, industri, heltid, Hjo

Sökord: maskinoperatör, industri, heltid, Hjo

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons