Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör

OnePartnerGroup Jönköping AB · Jönköping · Ansök senast 1 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi montörer och maskinoperatörer till ett företag i Jönköping.
Kanske är du intresserad av mekaniskt arbete, tekniska processer med hög automationsgrad eller annan typ av teknik. Då är detta jobbet något för dig!


Arbetsuppgifter
Du som operatör kommer i ditt arbete att fylla på material, ta bort material, underhålla och övervaka produktionsprocessen. Arbetet innehåller stor variation i arbetsuppgifter och kan även innebära montering eller paketering.
Hos vår kund finns en strävan mot att processerna ska bli mer effektiva som möjligt vilket innebär att du som operatör jobbar med problemlösning och förbättringsarbeten.
Du ser vad som behöver göras och ligger gärna steget före. Du arbetar i team där god samarbetsförmåga är viktigt.

Din profil
- Vi söker dig som är nyfiken, gillar utmaningar och har lätt för att lära dig nya saker.
- Du är kvalitetsmedveten.
- Du har stort intresse för teknik.

Krav
- Flytande svenska i tal och skrift.
- Kunna läsa och förstå instruktioner.


Meriterande
Tidigare erfarenhet inom processindustri är meriterande men inte avgörande. Har du tidigare erfarenhet att arbeta med trä samt har truckkort är även detta meriterande.


OnePartnerGroup
Som konsult blir du inledningsvis anställd av oss på OnePartnerGroup med målsättning att din anställning så småningom övergår till kund. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval sker löpande och därför ser vi gärna att du söker tjänsten så snart som möjligt!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Jönköping AB

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons