Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör

Maxkompetens · Ulricehamn · Ansök senast 24 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Maskinoperatör sökes till vår kund i Ulricehamn
Är du en fingerfärdig, analytisk lagspelare? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vår kund i Ulricehamn söker nu en maskinoperatör.

Ledorden GET IT DONE är vad som driver vår kund i sitt mål att introducera innovativa produkter för hantverkaren som gör vardagen enklare, säkrare och mer lönsam. Vår kund i Ulricehamn har helt nya maskiner och står framför en spännande utvecklingsfas.

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete förpackar du fästmaterial till kundförpackningar, du lär dig hela linan och flyttar runt efter behov. Du kommer jobba med två övriga maskinoperatörer, tillsammans kommer ni arbeta för att skapa optimal drift och säkerställa full kapacitet av maskinerna.

Din profil
För att lyckas i din roll som maskinoperatör är det oerhört viktigt att du värdesätter dina kollegor och jobbar väl i team. Ett glatt humör är en självklar del av din personlighet. Vidare behöver du ha en god övergripande förståelse för hur maskinerna fungerar. Du kommer jobba för att säkerställa maskinen levererar maximal kapacitet varvid du även behöver vara:
  • Analytisk
  • Effektiv
  • Proaktiv
Krav
- Tidigare erfarenhet av jobb som maskinoperatör/industri

Vår kund värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Övrig information

Placeringsort: Ulricehamn

Start: Omgående

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, 7.00 - 16.00

Lön: Enligt kollektivavtal

Vår kund har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos vår kund i Ulricehamn.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0732555638.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons