Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör

HNP Steel Service Center · Osby · Ansök senast 24 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som maskinoperatör kommer du att sköta och övervaka vår klipplinje i vilken vi kundanpassar plåt, kontrollera tillflöde och påfyllnad av material, packa, etikettera samt lagerföra färdiga produkter.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att lyckas i denna roll tror vi att du har en gymnasieutbildning med teknik- eller industriinriktning i grunden eller motsvarande erfarenhet från arbete inom tillverknings- och processindustrin. Truck- och traverskort är meriterande.

Som person är du självgående, samtidigt som du har förmåga att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, håller ett högt tempo och är driftig, flexibel och engagerad. Viktigt är att du är noggrann och tar ansvar för dina egna arbetsinsatser. Du kan tala, förstå och läsa svenska.

Information och kontakt

Tjänsten som makinoperatör är på heltid, arbetstiden är förlagd till 2-skift och är en hyrrekrytering via Wikan Personal för att sedan övergå i en tillsvidareanställning hos HNP Steel Service Center AB för rätt person.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är 24:e september

För mer information eller frågor kontakta Tomas Nilsson, telefon 0451-70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HNP Steel Service Center

Placering

Osby

Kontaktperson

Tomas Nilsson

0451-7074 81

Dela jobbannonsen

Anmäl annons