Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör

Hummeltorp Sverige AB · Botkyrka · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hummeltorp är inte som andra bolag i branschen, vi är nästa generation! Vi drivs av utveckling och försöker ständigt hitta nya lösningar på nya och gamla problem. Vår vision är att ligga i framkant inom miljö, smarta lösningar och utveckling av hållbara produkter.

Resan dit har börjat!

Nu behöver vi stärka verksamheten i Grödinge med en Maskinoperatör.

Din vardag kommer bestå av varierade uppgifter ute i produktionen. Du kommer arbeta med flera olika typer av anläggningsmaskiner som grävmaskin, hjullastare, bandtraktor, dumper, krossverk och sorteringsverk.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi tillsammans utmanar gamla metoder med nytt tänk och nya arbetssätt mot en hållbarare framtid.

Vi ger dig förutsättningar för både yrkesmässig och personlig utveckling.

Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska Hummeltorps klimatpåverkande utsläpp vara positiv och återvinningsgraden ska vara 100%.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen!

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av masshantering och/eller återvinning, samt flera års erfarenhet som maskinoperatör eller motsvarande roll.

Personliga egenskaper

Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten.

Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus. Det är viktigt att du är en engagerad person som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.

Du har körkort och tillgång till egen bil.

Vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas innan annonseringstiden löpt ut. Tveka därför inte att skicka oss din ansökan så snart du kan!

Vi undanber oss rekryterings- och annonssäljare!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hummeltorp Sverige AB

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

jobb@hummeltorp.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons