Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör

Dreamwork Scandinavia · Höganäs · Ansök senast 25 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Har du erfarenhet från industri- eller produktionsarbete? Är du praktiskt lagd och snabblärd. Vill du jobba på ett snabbväxande företag med goda utvecklingsmöjligheter?

Då är du välkommen att söka tjänsten som maskinoperatör hos vår kund som är ett framgångsrikt företag i Nordvästra Skåne med avtalsmässiga löner och förmåner. Du blir till en början anställd hos Dreamwork men för rätt person finns goda chanser till anställning hos kunden på sikt.

Sökord: Maskinoperatör, maskinarbete, produktionspersonal, produktionsarbete, produktionsjobb, montör, operatör, operatörsarbete

Mer om tjänsten

Du kommer arbeta som maskinoperatör i företagets produktion där du får jobba i ett härligt team med goda utvecklingsmöjligheter om du visar framfötterna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som produktionsmedarbetare, operatör eller montör. I dina arbetsuppgifter som maskinoperatör ingår bl.a. arbete vid maskin, kvalitetskontroll, packning och i viss mån truckkörning. Du kommer att arbeta 3-skift.

Dessutom har du, som anställd på Dreamwork, en engagerad konsultchef som är intresserad av din karriärutveckling och säkerställer att du trivs hos oss och får en meningsfull tillvaro. För oss är varje anställning högst personlig!

Din profil

Du som söker tjänsten är en ambitiös, snabblärd och prestigelös person med god teknisk förståelse och ett praktiskt handlag. Vi ser gärna att du har en industriteknisk utbildning i grunden alternativt erfarenhet från liknande arbete. Då skiftarbete förekommer har du inga problem med att arbeta tidiga morgnar eller sena kvällar, god fysik är också en fördel då tunga arbetsmoment kan förekomma.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dreamwork Scandinavia

Placering

Höganäs

Dela jobbannonsen

Anmäl annons