Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör

Benders Sverige AB, Uddevalla · Uddevalla · Ansök senast 28 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.

Beskrivning
Benders söker nu maskinoperatörer till vår nya produktionslinje för marksten, plattor och mur i betong.Uddevallaanläggningen är planerad att bli en av norra Europas modernaste markstensfabrik med mycket hög automationsgrad. Produktionsstart är beräknad till 1 februari 2021.

Vi söker även medarbetare till vår redan befintliga markstensanläggning i Uddevalla.

Arbetsbeskrivning
Som maskinoperatör växlar du mellan olika arbetsstationer såsom styrning av tillverkning, kvalitetskontroll och inspektion samt ut-palletering. Arbetet är planerat att drivas i 4x4-skift vilket innebär att du arbetar fyra dagar som sedan följs utav fyra lediga dagar. Under uppstart av linjen är arbetstiderna belagda måndag-fredag 07:00-16:00.

Kvalifikationer
Vi söker dig med bakgrund från liknande arbete inom processindustrin. Eftersom vi lägger stor vikt vid en trygg och säker arbetsmiljö är det viktigt att du är noggrann och följer de regler och riktlinjer som finns. Som person är du ansvarsfull och gillar ordning och reda. Då tempot är högt behöver du vara stresstålig. Du är en viktig kugge i ett lag, så närvaro och en positiv laganda värdesätts högt. Med ett eget driv och vilja att lära tror vi att du kommer trivas hos oss.

Villkor
Tjänsten är på heltid och planerad att tillsättas omgående. Sista ansökningsdag är 28 januari. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Fabrikschef Patrik Dahlqvist 0701687472

eller mail: patrik.dahlqvist@benders.se

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemanings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Benders Sverige AB, Uddevalla

Placering

Uddevalla

Dela jobbannonsen

Anmäl annons