Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör

Frontpac AB · Burlöv · Ansök senast 31 jan. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Maskinoperatör i din ansökan

Om Frontpac

Vi har 40 års erfarenhet av offsettryckta förpackningar och erbjuder en unik kompetens inom området. Tillsammans med vår personal och våra kunder utvecklar och producerar vi den bästa förpacknings- och displaylösningen.

Vi finns i Arlöv, strax utanför Malmö och är i dag cirka 150 anställda.

Vi producerar och levererar offsettryckta förpackningar till både småföretagare och till flera världskända märken inom bil, vin, spritindustrin och leksaksbranschen. Vi drivs av utmaningar och inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Hela verksamheten är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO9001 och ISO14001 och vi kan också erbjuda våra produkter FSC®-certifierade.

Rollen som Maskinoperatör

Är du en engagerad maskinoperatör med erfarenhet av att utföra arbeten med hög precision och noggrannhet? Då kan du få möjlighet att bli en viktig roll i ett växande företag. Du kommer framför allt att ansvara för den dagliga driften av våra maskiner.

Är du den vi söker?

Vi förutsätter att du är en ansvarsfull och självgående maskinoperatör. Du ska ha god samarbetsförmåga och en vilja att aktivt bidra till god stämning i gruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet som maskinoperatör inom den grafiska branschen eller annat som vi bedömer likvärdigt.

Arbetet utförs på skiftgång och kräver att du kan jobba dag, helger, kvällar och nätter.

Truckkort och B körkort är meriterande.

Vi erbjuder en heltidstjänst på Skandinaviens ledande företag inom branschen. Vår målsättning är att vara det självklara valet för såväl anställda som kunder. Ansök idag via jobb@frontpac.se och märk din ansökan med ”Maskinoperatör”.

Som ett sista steg i rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på våra kandidater.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Frontpac AB

Placering

Burlöv

Kontaktperson

Frontpac AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Maskinoperatör i din ansökan

Dela jobbannonsen