Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör

Recotech · Arboga · Ansök senast 25 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu har du chansen att få jobba med spännande projekt till kunder i flera olika branscher. Recotech AB söker dig som vill jobba som maskinoperatör inom vår legotillverkning

Du kommer i första hand att arbeta med bearbetning av artiklar i CNC-maskiner. Vi arbetar med små serier och enstyckstillverkning enligt ritning. Vi tror att du har erfarenhet av svarvning och övrig maskinbearbetning. Du utför kontroll och mätning av artiklar. I många fall programmerar operatören själv sina CNC-program. Du genomför dagligt och förebyggande underhåll, deltar i daglig styrning. Du kommer även att vara ett stöd till beredare/projektledare i bearbetningsfrågor.

Krav:

· Mångårig erfarenhet av bearbetning

· Goda kunskaper i mätteknik och ritningsläsning

Meriterande:

· Erfarenhet från prototyptillverkning

· Erfarenhet från Fanuc, Siemens och/eller Heidenhain styrsystem

· Materialkännedom och kännedom om övriga processer hos Recotech (termisk sprutning, lödning och värmebehandling)

Vem är du?

Vi söker dig med lång erfarenhet från mekanisk bearbetning. Du är en självgående operatör som är klurig och har förmågan att hitta lösningar på problem. Du är tekniskt intresserad och är van att läsa ritningar och programmera. Som person är du serviceinriktad, social och engagerad.

På Recotech har vi ett nära samarbete mellan företagets olika avdelningar vilket skapar en bra teamkänsla i företaget.

Om Recotech

Recotech producerar, bearbetar och reparerar komponenter för extrema miljöer. Vårt företag har vuxit ut från flygindustrin där hållbarhet, funktion och interaktion är hörnstenarna. Vår personal är specialister inom tillverknings- och reparationsteknik, underhållsmetoder och diagnostik. Våra huvudprocesser sträcker sig från termisk sprutning, vakuumlödning till kvalificerad svetsning, maskinbehandling och montering av system.

Vi finns i Arboga där vi är ca 65 personer anställda.

Om anställningen: Heltid. Tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Fast månadslön. Tjänsten innebär skiftgång.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan mailar du till anna.jonsson.skold@recotech.com så snart som möjligt, dock senast 25 september. Urval och intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av Janolof Jörgensen, Produktionschef på tel: 076-7811545, mail: janolof.jorgensen@recotech.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Recotech

Placering

Arboga

Kontaktperson

Recotech AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons