Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör Wica Cold, kvällsskift

Wica Cold AB · Alvesta · Ansök senast 8 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss arbetar du i en fräsch och modern plåtverkstad?

Till våra stansmaskiner i Plåtverkstaden söker vi nu en maskinoperatör (kvällsskift).

Du arbetar i en fräsch och modern verkstad. Företaget har hög investeringsvilja och i vår plåtverkstad har vi senaste åren genomfört stora investeringar i nya maskiner.

Du kommer att ingå i ett team om 3 personer där ni övervakar och ansvarar för att båda maskinerna går smidigt och producerar den mängd plåt som ligger enligt plan. Arbetsuppgifterna innebär också till viss del underhållsarbete, felsökning, service och reparationer. Arbetstiderna är måndag till torsdag 14.55-22.40 samt söndagar 7 timmar (valfri tid när dessa utförs)

Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkning, gärna inom plåtbearbetning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som maskinoperatör. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och tar initiativ till att rycka in där det behövs i processen. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Det viktigaste är att du är rätt person för att passa in i vårt lag och är engagerad och ansvarsfull. Flytande svenska och i tal och skrift är ett krav.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sophie Pantsar, HR-chef, 0472-360 92. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande, dock senast 2022-07-24. Skicka din ansökan märkt med "Plåtverkstad" till personal@wica.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wica Cold AB

Placering

Alvesta

Dela jobbannonsen

Anmäl annons