Maskinoperatör till Strängnäs

Sällma · Strängnäs

·

Ansök senast 19 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sällma bemanning är ett auktoriserat rekryterings och bemanningsföretag med inriktning mot industriföretag i Mälardalsregionen. Vi arbetar långsiktigt med få och stabila kunder. Som konsult hos oss får du möjlighet att utvecklas inom de områden du är duktig på. 

Bakgrund:

Till vår kund i Strängnäs söker vi en duktig och ansvarstagande maskinoperatör. Företaget expanderar och behöver stärka upp produktionen med ytterliggare personal. För en tekniskt och praktiskt lagd person finns goda framtidsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

Som maskinoperatör ingår du i ett team som med hjälp av automatiska processer tillverkar företagets produkter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att köra, övervaka och underhålla maskiner i produktionen. Arbetet innefattar även truckkörning, felsökningar och viss manuell hantering av maskiner.

Vi söker dig som trivs i industrimiljö och med att arbeta fysiskt. Som person är du flexibel, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har vana av maskinella tillverkningsprocesser och ett intresse för teknik och mekanik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kompetenser:  

Gymnasieutbildning med inriktning industri, fordon eller teknik. Gärna med kurser inom CNC, Underhåll, mm.

Truckkort samt erfarenhet av att köra motviktstruck.

B-körkort är ett krav.

Meriterande:

Om du har hjullastarkort, heta arbeten och svetserfarenhet är det också meriterande.

Välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sällma

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Sällma AB