Maskinoperatör till SKF Sverige AB

Lernia · Göteborg

·

Ansök senast 27 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu maskinoperatörer till SKF:s tillverkningsenhet i Gamlestaden. Har du en teknisk utbildning samt industrivana och vill jobba på ett företag med stark marknadsposition och med goda utvecklingsmöjligheter? Välkommen med din ansökan nedan!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i ett processteam på ca 5-10 personer och vara en del av produktionen. Du kommer primärt att vara maskinoperatör, vilket SKF benämner som kanalmedarbetare. Att vara en del av allting som ingår i flödet i fabriken samt hantering av monteringen är även en del av arbetsbeskrivningen. Kvalitetsarbetet är en viktig del av det dagliga arbetet, vilket kräver både rätt kompetens och attityd från medarbetarna. SAP ingår i de löpande arbetsuppgifterna för samtliga medarbetare. SKF lägger stor vikt vid operatörsunderhåll, ständiga förbättringar samt 5S.

Om dig
  • Du har gått 3-årigt tekniskt gymnasium eller har motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av maskinbearbetning.
  • Goda kunskaper inom mätteknik för maskinoperatörer och kvalitetsarbete i allmänhet.
  • God datorvana och kunskaper i Microsoft Office-paketet, SAP, Windchill, API Pro
  • Du agerar utefter samt bidrar till en positiv utveckling gällande SKF:s värderingar - hög etik, öppenhet, lagarbete samt ansvar och befogenhet.
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och ordningsam. Noggrann är ett nyckelord för arbetarna i fabriken och du är en person som har lätt för att arbeta i grupp men trivs även med självständigt arbete. Vi arbetar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet vilket medför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Effektiv och systematisk är egenskaper vi värdesätter hos dig. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket, samt att god engelska är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. SKF:s största fokus är kundernas behov vilket de tillfredsställer genom att leverera rätt sak i rätt tid till rätt kvalitet.

Om anställningen
  • Placeringsort: Gamlestaden
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, skift kan variera beroende på placering i fabriken men primärt 4-skift.
  • Tillträde: omgående, enligt överenskommelse
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Göteborg