Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör till Pipelife

PIPELIFE SVERIGE AKTIEBOLAG · Tranemo

·

Ansök senast 21 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Pipelife International är idag en ledande europeisk plaströrsproducent och koncernen är representerad i 26 länder med 26 fabriker. Pipelife Sverige bearbetar årligen mer än 35 000 ton plastråvara och detta sker vid våra två produktionsenheter Ölsremma och Ljung i Västergötland. Huvudsaklig tillverkningsteknik är extrudering samt formsprutning där företagets syfte är att öka vår livskvalitet genom att utveckla och tillhandahålla rörsystem för transport och skydd av vatten, vätskor och energi. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa framåt genom att jobba i vår produktion i Ölsremma som maskinoperatör. 

Dina arbetsuppgifter din profil
Som maskinoperatör kommer du övervaka en eller flera maskiner som producerar rör samt ställa och byta verktyg i dessa maskiner. Vi söker därför dig som har ett tekniskt och/eller mekaniskt intresse och vi ser att du har minst två års erfarenhet av att ha jobbat i plastindustri. Du tycker om varierande arbetsuppgifter och att jobba i ett högt tempo. Vidare är du noggrann och förstår vikten av kvalitet. För att trivas som maskinoperatör krävs det att du kan ta initiativ och att du trivs med att jobba självständigt men samtidigt inte har några problem med att samarbeta med andra. Du har truckkort och gärna traverskort samt körkort och tillgång till bil då de kollektiva pendlingsmöjligheterna är begränsade. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Ölsremma
Arbetstid: Tvåskift 
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig ett arbete på ett stabilt företag där vi i Ölsremma är 80 medarbetare. Våra medarbetares trivsel och utveckling är prioriterade frågor och vi på Pipelife vill skapa spännande och stimulerande förutsättningar för våra medarbetare och hjälpa dem att möta utmaningar i dagens snabbt föränderliga värld. 

Detta är en hyrrekrytering där din anställning börjar på OnePartnerGroup för att senare övergå till en anställning på Pipelife Sverige om allt går som planerat. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

Sista ansökningsdag är den 21 februari 2021 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jennie Gunnarsson på telefonnummer 0371-394102 alt. jennie.gunnarsson@onepartnergroup.se.
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PIPELIFE SVERIGE AKTIEBOLAG

Placering

Tranemo

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB