Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör till förpackningsavdelningen, Umeå mejeri

Maskinoperatör till förpackningsavdelningen, Umeå mejeri

Norrmejerier · Umeå · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en maskinoperatör till förpackningsavdelningen vid Umeå mejeri.


Ditt uppdrag

Som medarbetare på förpackningsavdelningen vid Umeå mejeri innebär dina arbetsuppgifter i huvudsak arbete med förpackningsmaskiner med tillhörande kringutrustning samt drift och förebyggande underhåll av samtliga maskintyper i ett schema som bygger på arbetsrotation. I rollen har du ett kvalitetsansvar för de produkter som lämnar produktionsavdelningen enligt fastställda metoder för kontroller. Uppdraget kräver att du som medarbetare arbetar för en effektiv produktion med så lite svinn och slöserier som möjligt


Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på säkerhet, kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav avseende arbetsmiljö, miljö, hygien och livsmedelssäkerhet. Norrmejerier lägger stort fokus på Ofel genom att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig både inom och mellan avdelningar. I rollen ingår det att kommunicera med ledare och kollegor samt arbeta med utveckling av positionsstandarder och rutiner.


Till avdelningen söker vi en person för tillsvidareanställning på heltid där arbetet innebär skiftgång (2-skift) med jobb var 8:e helg och natt var 8:e vecka. Tillträde sker enligt överenskommelse. Lön utbetalas enligt avtal.


Ofel

Sedan 2008 har vi infört Lean-produktion som arbetssätt i hela företaget, något som vi kallar för Ofel. Det är Norrmejeriers sätt att arbeta strukturerat med ständiga förbättringar. Vi agerar, reflekterar och korrigerar avvikelser som en naturlig del av vårt arbetssätt. Genom små förbättringar i verksamheten når vi våra målsättningar och skapar värde tillsammans.


Dina egenskaper

Du som söker har ett intresse för teknik och mekanik, har helst erfarenhet av att köra förpackningsmaskiner eller bearbetningsmaskiner, samt goda kunskaper om hygienregler inom livsmedelsindustri. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra personer i team och även stor ansvarskänsla. Med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen tillsammans med kollegor och produktionsledare. Arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt och god initiativförmåga. Du följer regler, föregår med gott exempel och arbetar med hög noggrannhet.


Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Robert Hedman, Produktionsledare vid förpackningsavdelningen, Tel 090 - 184945, Robert.Hedman@norrmejerier.se

Facklig företrädare för Livs:

Janne Vaattovaara, Livs ombudsman Umeå mejeri, Tel 090 - 184941, Janne.Vaattovaara@norrmejerier.se


Din ansökan

Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 31 januari 2021. Skicka in din ansökan så snart du kan då urval sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrmejerier

Placering

Umeå

Kontaktperson

Norrmejerier Ekonomisk fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons