Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör till Ecolean

Dreamwork Scandinavia · Helsingborg · Ansök senast 10 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Är du en erfaren maskinoperatör på jakt efter nästa utmaning? Har du ett tekniskt och mekaniskt intresse? Är du noggrann, engagerad och självständig? Då är det kanske dig vi söker!

För direkt anställning hos Ecolean söker vi nu en maskinoperatör. Tjänsten innebär skiftarbete (4-skift alt. 5-skift) och tillträde sker så fort vi hittar rätt person.

Sökord: maskinoperatör, operatör, processoperatör, produktionsmedarbetare, produktionsarbete, industriarbete, ställare,

Om verksamheten

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina.

Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.
Läs mer på www.ecolean.com

Mer om tjänsten

Som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Omställning, inställning och igångkörning av konverteringsmaskiner
  • Produktionsarbete vid konverteringsmaskin
  • Kvalitetssäkring och ständiga förbättringar
Din profil

Du som söker tjänsten har tidigare arbetat som maskinoperatör i producerande verksamhet. Du innehar bred kunskap inom maskinoperatörsyrket och har god teknisk och mekanisk förståelse. Som person är du prestigelös, kvalitetsmedveten och snabblärd och du trivs med både självständigt arbete samt arbete i grupp.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, truckkort och erfarenhet av arbete med produktionssystem är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dreamwork Scandinavia

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Venera Rinidoni

042 38 64 61

Dela jobbannonsen

Anmäl annons