Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör till Dalstorp

OnePartnerGroup Borås AB · Tranemo · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör och nu är på jakt efter en ny utmaning? Då kan det här vara tjänsten för dig.
För vår kunds räkning söker vi nu maskinoperatörer, montörer och svetsare till vår kund med inriktning inom automotiv tillverkning.



Dina arbetsuppgifter

I rollen som industrimedarbetare erbjuds du en variationsrik arbetsdag där ansvar och kvalitet präglar ditt arbete. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Ett omväxlande produktionsarbete där du ansvarar för en eller flera maskinlinjer.
  • Ställa maskiner, producera och förpacka.
  • Rapportera producerad kvantitet, materialförbrukning och kvalitetskontroller.

Arbetstider

  • 2-skift
  • Dagskift: Måndag – torsdag 05.24-13.30 samt fredag 05.24-13.48
  • Kvällsskift: Måndag – torsdag 13.24-22.48

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som industriarbetare från industri och produktion. Du har ett genuint intresse och god förståelse av produktionsprocessen. Din kommunikationsförmåga på svenska är mycket god. 

Som person är du en lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du tycker om ordning och reda, har lätt för att samarbeta med dina kollegor, tar egna initiativ och är flexibel i ditt arbetssätt. Kvalitet och engagemang genomsyrar ditt arbete i kombination med en hög ansvarskänsla.  

Om oss

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Den här tjänsten är en direkt rekrytering till Primo vilket innebär att vi på Onepartnergroup förmedlar kontakt mellan kandidat och kund. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning som sedan övergår till tillsvidare anställning. 

För fler frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ban Khiali via mejl, Ban.khiali@onepartnergroup.se eller Ellinor Enblom, ellinor.enblom@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Borås AB

Placering

Tranemo

Kontaktperson

OnePartnerGroup Borås AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons