Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör till BK Library Interiors AB i Vislanda

Maskinoperatör till BK Library Interiors AB i Vislanda

Maxkompetens · Växjö · Ansök senast 13 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


I rollen som maskinoperatör kommer du tillhöra en arbetsplats med högt i tak och som präglas av en god gemenskap kollegor emellan. Du kommer arbeta i verkstaden, där tillverkningen av BK Library's produkter sker, och vara delaktig från ax till limpa. Hos BK Library får du arbeta i ett företag med mångårig erfarenhet av inredning i offentlig miljö och inom biblioteksbranschen.

Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör på BK Library kommer du vara med i tillverkningen av deras funktionella möbler till bibliotek runt om i Sverige. Du kommer ingå i ett team på tolv kompetenta kollegor som arbetar på kontoret och i verkstaden. I rollen ingår arbetsuppgifter som: * Fräsning och borrning i CNC-styrda maskiner. * Ställa in maskinerna och enklare programmering.* Arbete vid övriga maskiner inom träbearbetning.* Montering.

Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du är driven och flexibel. Du är en person som förstår vikten av att utföra ett bra arbete med hög kvalité och som bidrar med engagemang i teamet. Vidare är du lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Då arbete ute hos kund kan förekomma ska du ha goda kunskaper i svenska samt inneha B-körkort. Vi ser gärna att du som söker ha tidigare erfarenhet från CNC eller bakgrund från träindustrin.

Övrig information
Placeringsort: VislandaStart: Omgående eller enligt överenskommelseVaraktighet: TillsvidareArbetstid: Måndag-Fredag, dagtid Lön: Individuell lönesättning tillämpasBK Library har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Elin Tornhed på telefon 0730-56 55 54. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
BK Library Interiors startade som ett snickeri i Vislanda någon gång runt 1920. Uppdragen på den tiden bestod i produktion av likkistor och diverse ordinära snickeriuppdrag. År 1980 började samarbetet med Biketjänst, ett företag specialiserat på tillverkning av funktionella möbler för bibliotek. För 30 år sedan blev detta företag en del av BK Library Interiors, varför vi kan skryta med 40 års specialisterfarenhet av just bibliotek. Med produktionen på andra sidan dörren från kontoret löser vi snabbt det mesta; ingen idé är omöjlig!Du kan läsa mer om företaget här: https://www.bklibrary.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons